2 onder 1 kapwoning #273

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Woon jij straks in deze 2-onder-1 kapwoning met ruime berging, zij-aanbouw en prachtige achtertuin (op zuidoosten)? Het kan! Bouwnummer 273 heeft absoluut veel wooncomfort. Zo heeft deze woning veel woonoppervlakte en is klaar voor de toekomst. 

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #273

ca. 183 m2
6 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 99 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Met complete badkamer

Alle woningen in Buitenoord fase 7 worden opgeleverd met een complete badkamer en 2 wc's. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wc, dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad van 180 cm. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken. 

image alt

Inclusief tuin

Haal eerst de tuinstoelen maar uit de verhuiswagen! Hoe fijn is het als je bij de sleuteloverdracht meteen kan genieten van een aangelegde tuin? Bij aankoop van een woning in Buitenoord fase 7 ontvang je een tuinklaarpakket van Spaansen. Zo hoef je niet maanden tegen een berg zand aan te kijken en voorkom je beschadigingen op je nieuwe vloer. Een ander bijkomend voordeel is dat je de aanleg van de tuin in je hypotheek kunt meenemen en vanuit het bouwdepot kunt bekostigen.