Tuinwijk
Logo Logo
360°

Doe de woonquiz

Nieuwe wijk in ontwikkeling

Wonen in Tuinwijk

Het is behaaglijk struinen door de kleine hofjes en langs het vele groen. Wandelpaden, kleinschalige straatjes en parkjes: Tuinwijk wordt een bijzonder knusse wijk. En ook kinderen voelen zich hier thuis. Door de wijk heen zijn voldoende speelplekken waar ze naar hartenlust kunnen schommelen, springen en klimmen.

Uitstraling: jaren '30

De woningen in Tuinwijk hebben een jaren '30-uitstraling. Van tussenwoning tot vrijstaand uitgevoerd in rood of wit. Het groen van de voortuinen en de afwisselende woningtypen met hier en daar erkers, flinke overstekken, wisselende kapvormen, gemetselde sierschoorstenen en luifels boven de voordeur zorgen voor dat echte jaren -30 -tuinwijk gevoel. 

1

Hét Tuinwijk-gevoel

In Tuinwijk staan veel verschillende woningen aan kleinschalige straatjes. De ruime opzet en groenstroken geven een geborgen sfeer met veel privacy. Dankzij verschillende woninguitvoeringen ontstaat er een speels straatbeeld. De langgerekte meidoornhaag en de Nijlantssingel met een parkachtige oever, vormen de basis van Tuinwijk. De wijk heeft een intiem dorps karakter, met kleine straatjes en leuke parkjes. De combinatie van hofjes, wandelroutes en veel (bestaand) groen geven je het echte ‘Tuinwijk-gevoel’.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Nieuwe wijk: Buitenoord
Alle woningen in Tuinwijk en Mozaïekpark zijn verkocht. Maar we hebben goed nieuws! Er komt een nieuwe wijk aan: Buitenoord. Ontdek het Buitenoordse woningaanbod en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Woningaanbod bekijken

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.