Tuinwijk
Logo Logo
360°

Doe de woonquiz

Nieuwe wijk in ontwikkeling

Wonen in Tuinwijk

Het is behaaglijk struinen door de kleine hofjes en langs het vele groen. Wandelpaden, kleinschalige straatjes en parkjes: Tuinwijk wordt een bijzonder knusse wijk. En ook kinderen voelen zich hier thuis. Door de wijk heen zijn voldoende speelplekken waar ze naar hartenlust kunnen schommelen, springen en klimmen.

Uitstraling: jaren '30

Nieuwbouwplan Tuinwijk is de opvolger van het al grotendeels gerealiseerde Mozaïekpark. De 250 woningen in Tuinwijk krijgen een jaren '30-uitstraling. Deze stijl geeft een knusse en geborgen sfeer met veel privacy. Het woningaanbod is divers: denk aan tussen- en hoekwoningen, herenhuizen en 2-onder-1-kapwoningen. Waar wil jij wonen?

Jaren '30
Tuinwijk wordt een knusse wijk waar je je thuis voelt

Hét Tuinwijk-gevoel

De langgerekte meidoornhaag en de Nijlantssingel met een parkachtige oever, vormen de basis van Tuinwijk. De wijk heeft een intiem dorps karakter, met kleine straatjes en leuke parkjes. De combinatie van hofjes, wandelroutes en veel (bestaand) groen geven je het echte ‘Tuinwijk-gevoel’.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Alle woningen zijn verkocht
Alle woningen in Tuinwijk en Mozaïekpark zijn verkocht. Mocht je interesse hebben in een nieuwbouwwoning in Kortenoord Wageningen meld je dan aan voor de nieuwsbrief want er komt een nieuwe wijk aan met nieuw woningaanbod.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?