Buitenoord: van Binnenveld tot Kortenoord

Wanneer je je woning uitstapt, zet de knisperende lucht je zintuigen op scherp. Het getjilp van de meesjes bereikt je oren, een vleugje vers gemaaid gras dringt je neus binnen en je oog valt op de uitgestrekte velden. Hier in nieuwbouwwijk Buitenoord woon je waar stad en prachtige natuur samenkomen. Aan stiltegebied Het Binnenveld - met zicht op de Grebbeberg - en met alle stadse voorzieningen van Wageningen dichtbij. 

image alt

Wonen in Buitenoordse schoonheid

Buitenoord is voorzien van een natuurlijke omlijsting: de ecologische waterbergingszone in het noorden, de landelijke Haarweg in het zuiden en in het westen het panoramische uitzicht op natuurgebied Het Binnenveld en de Grebbeberg. Met zo’n prachtige omgeving én het feit dat hier vroeger fruitteeltboomgaarden stonden, is het niet gek dat er in Buitenoord veel zorg en aandacht is voor een groene inrichting. Denk aan bloesembloeiende fruitbomen, groene lanen en natuurlijke struinpaden.

Lees meer over de voorzieningen
image alt

Buitenoord fase 7: in verkoop

In Buitenoord fase 7 komen in totaal 21 nieuwbouwwoningen. Het gaat om 5 vrijstaande woningen en 16 2 onder 1 kapwoningen. Allemaal lekker ruim met een woonoppervlakte vanaf 178 m2 tot circa 201 m2 en een tuin op het zuidoosten. De woningen zijn ontworpen door Humble architecten en dat zie je direct door originele details. Denk aan een ronde deur of een verspringing in de gevel. De woningen zijn hierdoor uniek. Zie jij jezelf hier al wonen?

Bekijk het woningaanbod
image alt

Buitenoord fase 3B: 28 september in verkoop

Ben je opzoek naar een karakteristieke vrijstaande woning met rietenkap en sfeervolle erker of een moderne woning met extra veel woonoppervlakte? Bekijk dan het woningaanbod in Buitenoord fase 3B. Hier komen in totaal 6 nieuwbouwwoningen. Het zijn allemaal lekker ruime woningen met een woonoppervlakte van 184 - 188 m2 en een fijne tuin met overkapping. En hebben we je al verteld dat de masterbedroom standaard een nis heeft voor een ruime inloopkast? Iets waar je misschien al langer van droomde! Dus waar wacht je nog op?

Woningen bekijken

Proef de sfeer

Ervaar hoe het is om straks in het nieuwe wijk Buitenoord in Wageningen te wonen. De architect, stedenbouwkundige en een toekomstige bewoner vertellen je graag meer in onderstaande video

Wanneer start de verkoop? Planning Buitenoord
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod