Buitenoord: van Binnenveld tot Kortenoord

Wanneer je je woning uitstapt, zet de knisperende lucht je zintuigen op scherp. Het getjilp van de meesjes bereikt je oren, een vleugje vers gemaaid gras dringt je neus binnen en je oog valt op de uitgestrekte velden. Hier in nieuwbouwwijk Buitenoord woon je waar stad en prachtige natuur samenkomen. Aan stiltegebied Het Binnenveld - met zicht op de Grebbeberg - en met alle stadse voorzieningen van Wageningen dichtbij. 

image alt

Buitenoord het sluitstuk van Kortenoord

In Wageningen, tussen natuurgebied Binnenveld en Tuinwijk ontwikkelen we de derde, tevens laatste wijk van Kortenoord. Dit wordt Buitenoord. Een statige, ruim opgezette woonwijk met grote tuinen en veel openbaar groen. In alle opzichten een waardig sluitstuk in de uitbreiding van Wageningen. In Buitenoord komen zo’n 430 nieuwe woningen: van eengezinswoning tot vrijstaande villa. Ze worden allemaal duurzaam gebouwd. Alle woningen zijn gasloos en krijgen een bodemwarmtepomp. Zo dragen we bij aan bewust en toekomstbestendig wonen en leven. Benieuwd naar de Buitenoordse kwaliteiten van deze woningen?

Bekijk het woningaanbod
image alt

Wonen in Buitenoordse schoonheid

Buitenoord is voorzien van een natuurlijke omlijsting: de ecologische waterbergingszone in het noorden, de landelijke Haarweg in het zuiden en in het westen het panoramische uitzicht op natuurgebied Het Binnenveld en de Grebbeberg. Met zo’n prachtige omgeving én het feit dat hier vroeger fruitteeltboomgaarden stonden, is het niet gek dat er in Buitenoord veel zorg en aandacht is voor een groene inrichting. Denk aan bloesembloeiende fruitbomen, groene lanen en natuurlijke struinpaden.

Lees meer over de voorzieningen
image alt

Nieuw aanbod: Fase 7

In Buitenoord fase 7 komen in totaal 21 nieuwbouwwoningen. Het gaat om 5 vrijstaande woningen en 16 2 onder 1 kapwoningen. Allemaal lekker ruim met een woonoppervlakte vanaf 178 m2 tot circa 201 m2 en een tuin op het zuidoosten. De woningen zijn ontworpen door Humble architecten en dat zie je direct door originele details. Denk aan een ronde deur of een verspringing in de gevel. De woningen zijn hierdoor uniek. Zie jij jezelf hier al wonen?

Bekijk het woningaanbod
Wanneer start de verkoop? Planning Buitenoord
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod