Buitenoord: van Binnenveld tot Kortenoord

Wanneer je je woning uitstapt, zet de knisperende lucht je zintuigen op scherp. Het getjilp van de meesjes bereikt je oren, een vleugje vers gemaaid gras dringt je neus binnen en je oog valt op de uitgestrekte velden. Hier in nieuwbouwwijk Buitenoord woon je waar stad en prachtige natuur samenkomen. Buitenoord is voorzien van een natuurlijke omlijsting: de ecologische waterbergingszone in het noorden, de landelijke Haarweg in het zuiden en in het westen het panoramische uitzicht op natuurgebied Het Binnenveld en de Grebbeberg.

Buitenoord fase 3b - in aanbouw

Laatste 2 villa's beschikbaar | Ben je opzoek naar een karakteristieke vrijstaande woning met rietenkap en sfeervolle erker of een moderne woning met extra veel woonoppervlakte? Bekijk dan het woningaanbod in Buitenoord fase 3B. Hier komen in totaal 6 energieneutrale (A++++) nieuwbouwwoningen. Het zijn allemaal lekker ruime woningen met een woonoppervlakte van 184 - 188 m2 en een fijne tuin met overkapping. En hebben we je al verteld dat de masterbedroom standaard een nis heeft voor een ruime inloopkast? Iets waar je misschien al langer van droomde! Dus waar wacht je nog op?

Naar het woningaanbod
image alt

Buitenoord fase 8 - in aanbouw

Laatste 2 vrijstaande woningen beschikbaar| Aan stiltegebied Het Binnenveld - met zicht op de Grebbeberg - en met alle stadse voorzieningen van Wageningen dichtbij vind je Buitenoord fase 8. In deze fase komen 9 woningen, waarvan 3 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen.

De vrijstaande woningen zijn lekker ruim met een gebruikersoppervlakte vanaf 183 m2 en een eigen oprit voor twee auto's. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping is de mogelijkheid er om de zolder naar eigen wens in te delen in bijvoorbeeld een extra slaapkamer en/of sportruimte. De twee-onder-een-kapwoningen hebben een gebruikersoppervlakte vanaf 149 m2 en ook hier kun je de zolder vrij indelen naar eigen wens. Heb je interesse? Bekijk het beschikbare woningaanbod en vraag een vrijblijvende optie aan.

Bekijk beschikbaar woningaanbod
Wanneer start de verkoop? Planning Buitenoord
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod