Buitenoord: van Binnenveld tot Kortenoord

Wanneer je je woning uitstapt, zet de knisperende lucht je zintuigen op scherp. Het getjilp van de meesjes bereikt je oren, een vleugje vers gemaaid gras dringt je neus binnen en je oog valt op de uitgestrekte velden. Hier in nieuwbouwwijk Buitenoord woon je waar stad en prachtige natuur samenkomen. Aan stiltegebied Het Binnenveld - met zicht op de Grebbeberg - en met alle stadse voorzieningen van Wageningen dichtbij. 

image alt

Buitenoord het sluitstuk van Kortenoord

In Wageningen, tussen natuurgebied Binnenveld en Tuinwijk ontwikkelen we de derde, tevens laatste wijk van Kortenoord. Dit wordt Buitenoord. Een statige, ruim opgezette woonwijk met grote tuinen en veel openbaar groen. In alle opzichten een waardig sluitstuk in de uitbreiding van Wageningen. In Buitenoord komen zo’n 430 nieuwe woningen: van eengezinswoning tot vrijstaande villa. Ze worden allemaal duurzaam gebouwd. Alle woningen zijn gasloos en krijgen een bodemwarmtepomp. Zo dragen we bij aan bewust en toekomstbestendig wonen en leven. Benieuwd naar de Buitenoordse kwaliteiten van deze woningen?

image alt

Wonen in Buitenoordse schoonheid

Buitenoord is voorzien van een natuurlijke omlijsting: de ecologische waterbergingszone in het noorden, de landelijke Haarweg in het zuiden en in het westen het panoramische uitzicht op natuurgebied Het Binnenveld en de Grebbeberg. Met zo’n prachtige omgeving én het feit dat hier vroeger fruitteeltboomgaarden stonden, is het niet gek dat er in Buitenoord veel zorg en aandacht is voor een groene inrichting. Denk aan bloesembloeiende fruitbomen, groene lanen en natuurlijke struinpaden.

Buitenoord fase 3A

Er komt een nieuwe fase aan: Buitenoord fase 3. In deze fase komen in totaal 11 nieuwbouwwoningen, waarvan de eerste 5 in verkoop gaan onder de naam Buitenoord fase 3A. Het gaat om 2 vrijstaande woningen met rieten kap en 3 vrijstaande woningen met dakpannen. Het zijn allemaal ruime woningen met een woonoppervlakte van 184 - 188 m2. Wil jij hier wonen?

Bekijk het woningaanbod
Wanneer start de verkoop? Planning Buitenoord
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod