Mozaïekpark is 100% verkocht en alle huizen zijn inmiddels opgeleverd. Stap op je fiets en neem er eens een kijkje. Toch graag in Kortenoord wonen? Bekijk dan het woningaanbod in de nieuwe wijk Buitenoord.

Opgeleverd

Mozaïekpark volledig uitverkocht

Kortenoord is een compleet nieuwe woonwijk vlakbij het centrum van Wageningen. Dit nieuwbouwplan bestaat uit twee wijken: Mozaïekpark en Tuinwijk. Eind 2018 komt er nóg een 3e wijk bij. In Mozaïekpark zijn 350 woningen gebouwd in verschillende soorten en maten; van eengezinswoningen tot 2 onder 1 kap- tot vrijstaande woningen. Het aanbod was heel divers.

image alt

Een familie van huizen

Door de verschillende erkers, daken, raampartijen en kleurstellingen is er een familie van huizen ontstaan met elk een eigen identiteit. Het straatbeeld is zeer gevarieerd en het heeft de sfeer van een dorp. De brede lanen met grote bomen geven Mozaïekpark een koninklijke binnenkomst. Het is een statige en toch speelse buurt geworden met veel groen. In 2017 zijn de laatste woningen in Mozaïekpark opgeleverd. Er komt geen nieuw aanbod meer in deze wijk.

image alt

Toch nieuwbouw kopen?

Mozaïekpark is dan wel helemaal uitverkocht maar dat betekent niet dat we al helemaal klaar zijn in Kortenoord. De woningen in Tuinwijk zijn ook bijna allemaal verkocht maar er komt nog een 3e nieuwe wijk aan. Zodra hier meer over bekend is, gaan we dat uiteraard op deze website vermelden. Houd de site dus goed in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Fijn wonen in Wageningen Meer over Nieuw Kortenoord
Ander aanbod in Nieuw Kortenoord De wijk Tuinwijk