2 onder 1 kapwoning - binnenkort in aanbouw #279

€ 825.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wauw, wat een huis! Deze 2-onder-1 kapwoning heeft ruimte, natuur en wooncomfort. Daar zeg je toch geen nee tegen? In Bouwnummer 279 van Buitenoord leef je straks jouw woondroom. Je geniet van veel woonoppervlakte, 2 parkeerplaatsen, een aangebouwde stenen berging met genoeg opbergruimte en prachtige achtertuin (op zuidoosten) waar genoeg plek is voor een ruimte tuintafel, een trampoline en een mooie buitenkeuken. Dat worden mooie zomers in je eigen tuin! 

Verkocht

2 onder 1 kapwoning - binnenkort in aanbouw #279

€ 825.000
ca. 193 m2
6 kamers
bodemwarmtepomp
Parkeerplaats
ca. 121 m2Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Lagere kosten met een energiezuinige nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning in Buitenoord fase 7 biedt daarom, zéker in deze tijd veel voordelen, zoals:


-Energiezuinig A+++

-Lage energierekening

-Gasloos

-Vloerverwarming en koeling

-Balansventilatiesysteem

-Minimaal 9 zonnepanelen

-Extra leencapaciteit

-Bodemwarmtepomp


Meer weten?

image alt

Amsterdamse school stijl in een landelijk jasje

De woningen in Buitenoord fase 7 zijn ontworpen in de charmante jaren 30 stijl met karakteristieken van de Amsterdamse Schoolstijl. Architect Maikel Willems (Partner Martens Willems en Humblé) is samen met zijn team verantwoordelijk voor het ontwerp van dit bijzondere project en daar vertelt hij ons meer over.


“Wij halen onze inspiratie uit de directe lokale omgeving. Wat voor architectuur is er in de buurt te vinden? Voor dit project hebben wij ons laten inspireren door een aantal gebouwen in Wageningen dat ontworpen is door architect Cornelis Blaauw. De Amsterdamse School was de eerste complete en uniforme stijl voor grootschalige woningbouw. Cornelis Blaauw heeft deze stijl gebruikt en in een landelijk jasje gegoten. Zo heeft de architect het eigen gemaakt voor Wageningen. Dit vond ik heel ‘des Wagenings’ en dat gegeven hebben we gebruikt voor het ontwerp van Buitenoord.”


Lees het hele interview

Alternatief aanbod