Tuinklaarpakket voor woningen Buitenoord fase 7

24 juni '22

In de vrij op naam prijs van jouw toekomstige woning in Buitenoord fase 7 zit eveneens een tuinklaarplakket. Zo kun je direct bij oplevering genieten van de zon in jouw tuin en heb je een schone binnenkomst zonder inloop van vuil en zand. Nieuwsgierig? Bekijk dan de tuinklaar flyer.

Een goede basis voor een heerlijke tuin

Standaard wordt je huis opgeleverd met een Comfort tuin. Met een volwaardig terras, looppad of oprit is jouw comfort gegarandeerd. Deze tuin is opgenomen in de koopsom van de woning:

  • Terras: Een volwaardig terras in de achtertuin, aansluitend aan de achterzijde van de woning. Het terras is 2,4 meter diep en is bestraat met een Terratops betontegel van 60x60 centimeter. De bestrating wordt vrij gehouden van de erfgrens zodat er voldoende ruimte over blijft om een schutting te plaatsen.
  • Oprit: Een volwaardige oprit naar de aangebouwde berging van circa 3 meter breed, volledig bestraat met een Drumstone betonsteen van 30x20cm.
  • Looppad voorzijde: Een looppad naar de voordeur. Het looppad is 1,2 meter breed en is bestraat met een Drumstone betonsteen van 30x20 centimeter.
  • Kleur: Er is voor de basis betonbestrating keuze uit meerdere kleuren. Zie hiervoor de tuinconfigurator. (Beschikbaar zodra je de overeenkomst heb getekend)
  • Ondergrond: De ondergrond voor de bestrating wordt voorzien van een draagkrachtig zandbed. Onder de oprit wordt een extra fundatielaag gelegd van menggranulaat. De bestrating wordt aan de vrije zijden opgesloten met opsluitbanden.
  • Onverharde tuingedeelte: In het gedeelte van de achtertuin waar geen bestrating ligt, wordt aangevuld met gangbare beplantbare grond. In de voortuin wordt de bestaande gebiedseigen grond egaal vlak gestreken. De aanwezige grond wordt niet nabewerkt of verdicht.

Bovenstaand beeld is slechts een impressie met een suggestie voor de inrichting. Bekijk de tuinflyer voor de bijbehorende tekeningen. 

Bekijk de flyer
  Naar website Spaansen
  Meer nieuws lezen