Buitenoord
Logo Logo

Bouwnummers 81 en 82 hebben een andere kavelafmeting gekregen. En aangezien de kavel van de 2 onder 1 kapwoning kleiner is geworden, is ook de prijs verlaagd. In welke woning zou jij willen wonen? Ze zijn beide nog beschikbaar.

Lees verder

Heb je het al gezien? De pagina Woningen is vernieuwd! Nu is alle informatie over de woningen nog overzichtelijker en is het in je Mijn Eigen Huis-account eenvoudig je favoriete woningen met elkaar te vergelijken.

Lees verder

Nu in de zomer de bouw van de woningen in Buitenoord fase 1 van start gaat, is het tijd om een nieuwe fase aan te kondigen: Buitenoord fase 2! We hebben deze fase opgesplitst in fase 2B (21 tussenwoningen met aanvullende toewijzingscriteria) en fase 2A (63 tussen- en hoekwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen). Je kunt je nu vast aanmelden voor fase 2B, de andere fase komt later op de website te staan. Naar verwachting gaan beide fases in juni in verkoop.

Lees verder

Sinds augustus 2019 zijn wij gestart met het bouwrijp maken van Buitenoord fase 1 en 2. Maar wat betekent bouwrijp maken eigenlijk? En hoe gaat dat er aan toe? We leggen je het graag uit door middel van een filmpje.

Lees verder

Er zijn nog slechts 5 woningen vrij in Buitenoord fase 1. Het gaat om drie vrijstaande woningen en twee 2 onder 1 kapwoningen. Zit er een woning voor jou tussen?

Lees verder

De zolder is vaak de verblijfplaats van spullen die je niet tot nauwelijks gebruikt zoals kerstspullen en fotoboeken, maar ook de ‘vaste plek’ voor de wasmachine en droger. Dat is jammer, want met de zolder kun je zoveel meer.

Lees verder

We hebben voor alle kopers van een woning in Buitenoord fase 1 een leuk nieuwjaarscadeautje! Jullie ontvangen namens BPD en Spaansen een tuincheque ter waarde van € 1.000 inclusief btw. Mooi meegenomen toch?

Lees verder

We hebben goed nieuws voor de kopers van een woning in Buitenoord. Het verkooppercentage van 70% is gehaald! Wanneer ook de omgevingsvergunning onherroepelijk is, wordt de hoerabrief verstuurd. Met deze brief bevestigen we dat het project doorgaat en dat de aannemer de start bouw kan gaan voorbereiden.

Lees verder

De straatnamen voor Buitenoord zijn bekend. De gekozen straatnamen hebben een relatie met onderwijs en wetenschap. Daarnaast wordt een openbare ruimte vernoemd naar voormalig wethouder Henk Blankestijn. Benieuwd welke straat welke naam krijgt? Lees snel verder.

Lees verder

Wie een woning koopt, kan een hypotheek afsluiten met NHG. Dit kan tot een bepaald bedrag, ook wel de kostengrens of NHG-grens genoemd. In 2020 wordt de premie verlaagd van 0,9 naar 0,7% en tegelijkertijd gaat de kostengrens van € 290.000 omhoog naar € 310.000.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.