Buitenoord
Logo Logo

Je hebt een woning in Buitenoord toegewezen gekregen en een verkoopgesprek gehad. Je bent helemaal enthousiast en wilt overgaan tot aankoop van de woning. Je maakt een tekenafspraak bij de makelaar of tekent online de koopovereenkomst aannemingsovereenkomst. Maar wat staat hier precies in?

Lees verder

Om je een indruk te geven hoe de nieuwe wijk Buitenoord er straks uit komt te zien laten we je graag de sfeer proeven door middel van een filmpje. Enthousiast geworden? Er zijn nog enkele bouwnummers vrij!

Lees verder

De woningen in Buitenoord fase 1 zijn toegewezen. En er zijn nog enkele bouwnummers vrij! Bekijk snel het beschikbare woningaanbod misschien zit jouw droomwoning er als nog tussen.

Lees verder

Wanneer je straks een woning in Buitenoord fase 1 toegewezen krijgt komt er veel op je af. Daarom is het fijn als je niet afzonderlijk naar de keuken- en badkamershowroom hoeft. Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen vind je alle betrokken partijen onder één (groot!) dak. Ideaal toch!

Lees verder

De interieur en exterieur beelden van Buitenoord fase 1 heb je waarschijnlijk al gezien. Maar wist je dat je nu ook interactief door het project heen kunt lopen en zelfs op 8 punten in het plan binnen kunt kijken! Hoe gaaf is dat?

Lees verder

Wist je dat 15 procent van de Nederlandse kinderen nooit buiten speelt? Ze spelen liever binnen. Maar de kinderen die straks in Buitenoord komen wonen, gaan vast met veel plezier naar buiten. Buitenoord krijgt namelijk diverse speelplekken van kabelbaan tot speelfort. Hier zie je straks kinderen uren lang spelen. Zo kunnen ze echt weer even kind zijn in de buitenlucht.

Lees verder

Buitenoord fase 1 is in verkoop. Heb je nog vragen die je graag face to face wilt stellen? Of wil je graag de maquette van Buitenoord zien? Kom dan naar de inloopavond in het informatiecentrum in Wageningen. Op maandag 28 oktober staan we van 18.30 tot 19.30 uur voor je klaar.

Lees verder

Weet je eigenlijk wel dat de woningen in Buitenoord fase 1 worden opgeleverd inclusief volledig afgewerkte badkamer? Dat scheelt dus flink in de kosten voor je je nieuwe woning kunt betrekken.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Buitenoord fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

We hebben een leuke aanbieding voor iedereen die straks een woning in Buitenoord fase 1 krijgt toegewezen. Wanneer je voor 1 december 2019 je handtekening zet onder het koopcontract van jouw toekomstige woning. Ontvang je gratis zonnepanelen (m.u.v koopwoning met toewijzingscriteria).

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.