Buitenoord
Logo Logo

Heb je al een favoriet bouwnummer op het oog? Of ben je er nog niet uit? Misschien helpen de concept plattegronden en gevels op bouwnummerniveau je wel bij jouw keuze. Je kunt ze bekijken onder het woningaanbod. Hoe ziet de plattegrond van jouw favoriete bouwnummer eruit?

Lees verder

Ben jij ook zo benieuwd hoe de woningen in Buitenoord fase 1 er van binnen uit komen te zien? Dan vind je het vast leuk om de eerste concept interieur beelden te bekijken. Welke interieur spreekt jou het meeste aan?

Lees verder

De bouwnummers met de voorlopige prijzen voor de woningen in Buitenoord fase 1 in Kortenoord Wageningen staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Lees verder

Ben jij ook zo benieuwd hoe de woningen in Buitenoord fase 1 er straks uit komen te zien? Bekijk dan snel de eerste 3D concept beelden van de woningen.

Lees verder

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De voorlopige plattegronden van de eengezinswoningen in Buitenoord fase 1 staan nu online. Bekijk de indelingen onder het woningtype.

Lees verder

Afgelopen woensdag was er een informatieavond over Buitenoord fase 1 bij de Rabobank in Wageningen. De koffie smaakte goed en er kwamen veel belangstellenden langs. Kortom het was een succes!

Lees verder

Save the date! Op woensdag 10 juli is er een informatieavond voor Buitenoord bij de Rabobank in Wageningen. Op deze avond kan je plattegronden bekijken en maken we de prijs per woningtype op architect niveau bekend. Ook kan je een financiële check laten doen, zo weet je meteen of je jouw droomwoning kunt betalen.

Lees verder

Voor velen geen onbekenden! Want zelfstandig verkoopadviseur Jim Smith en Barten Tiemessen Makelaars waren ook al betrokken bij de verkoop van de woningen in Tuinwijk. Ze gaan ook de verkoop van Buitenoord verzorgen. Zullen we nader kennismaken?

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

De woningen in Buitenoord worden niet aangesloten op het gasnet. Ze krijgen een bodemwarmtepomp. Dit is een comfortabel en duurzaam alternatief voor het verwarmen en koelen van je woning. Maar hoe werkt zo'n bodemwarmtepomp nou eigenlijk? We leggen je het graag uit.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.