Buitenoord
Logo Logo

We hebben voor alle kopers van een woning in Buitenoord fase 1 een leuk nieuwjaarscadeautje! Jullie ontvangen namens BPD en Spaansen een tuincheque ter waarde van € 1.000 inclusief btw. Mooi meegenomen toch?

Lees verder

We hebben goed nieuws voor de kopers van een woning in Buitenoord. Het verkooppercentage van 70% is gehaald! Wanneer ook de omgevingsvergunning onherroepelijk is, wordt de hoerabrief verstuurd. Met deze brief bevestigen we dat het project doorgaat en dat de aannemer de start bouw kan gaan voorbereiden.

Lees verder

De straatnamen voor Buitenoord zijn bekend. De gekozen straatnamen hebben een relatie met onderwijs en wetenschap. Daarnaast wordt een openbare ruimte vernoemd naar voormalig wethouder Henk Blankestijn. Benieuwd welke straat welke naam krijgt? Lees snel verder.

Lees verder

Wie een woning koopt, kan een hypotheek afsluiten met NHG. Dit kan tot een bepaald bedrag, ook wel de kostengrens of NHG-grens genoemd. In 2020 wordt de premie verlaagd van 0,9 naar 0,7% en tegelijkertijd gaat de kostengrens van € 290.000 omhoog naar € 310.000.

Lees verder

De nieuwe wijk Buitenoord krijgt verschillende soorten hagen. We laten je graag zien welke hagen er worden neergezet bij de erfafscheidingen en bij de parkeerkoffers. Kijk je mee?

Lees verder

Er zijn nog slechts 5 woningen vrij in Buitenoord fase 1. Het gaat om drie vrijstaande woningen en twee 2 onder 1 kapwoningen. Zit er een woning voor jou tussen?

Lees verder

Je hebt een woning in Buitenoord toegewezen gekregen en een verkoopgesprek gehad. Je bent helemaal enthousiast en wilt overgaan tot aankoop van de woning. Je maakt een tekenafspraak bij de makelaar of tekent online de koopovereenkomst aannemingsovereenkomst. Maar wat staat hier precies in?

Lees verder

Om je een indruk te geven hoe de nieuwe wijk Buitenoord er straks uit komt te zien laten we je graag de sfeer proeven door middel van een filmpje. Enthousiast geworden? Er zijn nog enkele bouwnummers vrij!

Lees verder

De woningen in Buitenoord fase 1 zijn toegewezen. En er zijn nog enkele bouwnummers vrij! Bekijk snel het beschikbare woningaanbod misschien zit jouw droomwoning er als nog tussen.

Lees verder

Wanneer je straks een woning in Buitenoord fase 1 toegewezen krijgt komt er veel op je af. Daarom is het fijn als je niet afzonderlijk naar de keuken- en badkamershowroom hoeft. Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen vind je alle betrokken partijen onder één (groot!) dak. Ideaal toch!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.