Goed voorbereid je meerwerk kiezen

24 juni '22

Koop je een nieuwbouw woning dan kun je deze grotendeels aanpassen naar je eigen wensen. Denk hierbij aan een uitbouw of dakkapel, maar ook aan bijvoorbeeld een extra kamer op zolder. Heb jij hier al over nagedacht?

image alt

Voorbereiding meerwerk

Goed nieuws! De bouw van Buitenoord fase 7 staat al gepland voor eind dit jaar. Door de korte voorbereidingstijd moet aannemer Trebbe snel weten welke ruwbouw keuzes je in de nieuwe woning wilt maken. Dit zijn alle keuzes die te maken hebben met een uitbouw, dakramen, indelingen van begane grond, eerste en tweede verdieping, extra vloerverwarming en het verplaatsen van de keuken. In de keuzelijst staan alle ruwbouwopties bij elkaar en in de optietekeningen is te zien hoe de opties er uit komen te zien. Er zijn voor dit project, in verband met de korte voorbereidingstijd, geen individuele keuzes mogelijk. Enkel de opties die op de optietekening en in de keuzelijst staan kunnen gekozen worden.

Kijk voor de nul-tekening van de keuken en de optieplattegronden onder de downloads bij jouw favoriete bouwnummer(s).

Keuzelijst ruwbouwopties

Informatieavond

Indien je een woning toegewezen krijgt en je tot koop over gaat, ontvangen we je graag in het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen voor een informatieavond. Reserveer dinsdag 23 augustus vanaf 19:00 uur dus alvast in je agenda! Tijdens deze avond ontmoet je de nieuwe buren, hoor je meer over het proces en kun je vragen stellen over de te maken ruwbouwkeuzes. In de dagen erna maak je je keuzes voor de ruwbouwfase definitief. Na de informatieavond wordt je door de wooncoaches van LIV Wonen uitgenodigd om de verdere in- en afbouw opties te bespreken, het sanitair en tegelwerk en een eventuele keuken uit te zoeken!

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod