De bouw van Buitenoord fase 3b is gestart!

29 maart '24

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat op dinsdag 12 maart de eerste heipaal is aangebracht en daarmee is de realisatie van de 6 woningen aan de Haarweg officieel gestart! Inmiddels zijn de heiwerkzaamheden afgerond en worden deze week de prefab funderingsbalken aangebracht. Vanaf volgende week starten de installateurs met het aanbrengen van de installaties onder de begane grondvloer en zullen wij medio april de begane grondvloeren leggen.

image alt

Kom je hier ook wonen?

Bouwnummer 8 is een heuse eye-catcher! Stap binnen in deze prachtige vrijstaande woning met rieten kap. Met 188 m2 woonoppervlakte, luxe keuken met de optie voor een kookeiland, 4 royale slaapkamers waarvan de masterbedroom zelfs een mogelijkheid heeft voor een inloopkast, is deze villa het summum van luxe en comfortabel wonen. Fraaie details, zoals stompe deuren en een erker, maken het plaatje compleet. Onlangs is de positionering van deze villa op de kavel aangepast. Door de woning iets naar voren te plaatsen en de berging te draaien is de achtertuin aanzienlijk vergroot. Dat wordt genieten van lange zomeravonden. Voeg daar nog aan toe de luxe van een eigen oprit met 2 parkeerplaatsen en 2 ruime bergingen, en je hebt de ideale woning die aan al jullie wensen voldoet.

Meer informatie
image alt

Ruim genoeg voor het hele gezin

Bouwnummer 10, aan de rand van Buitenoord, is een prachtig vrijstaand huis met een chique rode gevelsteen, rieten kap en karakteristieke erker. Met 188 m2 woonplezier, 2 bergingen, 2 parkeerplaatsen en een grote achtertuin met veranda is dit jouw favoriete plek. De indeling van de woning is doordacht, van erker tot mogelijkheid voor een kookeiland, een luxe tuingerichte keuken, een bijkeuken en fraaie details zoals stompe deuren. Op de 1e verdieping vind je een badkamer, 3 slaapkamers, en een masterbedroom met de mogelijkheid voor een inloopkast. Op zolder wacht een 4e slaapkamer en ruimte voor eigen invulling. Stel je voor: deze kamer wordt misschien wel omgetoverd tot een thuiskantoor of gameroom voor de kinderen. Aan jullie de keus, de mogelijkheden zijn er.

Woning bekijken
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen