Villa - in aanbouw #010

€ 930.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Aan de rand van Buitenoord met omringd door het groen vind je dit prachtige vrijstaande huis. Een woning die je herkent aan de rode gevelsteen, rieten kap en karakteristieke erker. Bouwnummer 10 geniet van 188 m2 aan woonplezier. De achtertuin is groot en biedt zowel schaduw als veel zon. Zie jij jezelf hier al wonen?


Bijzonderheden:

  • Hoogwaardig en stijlvolle afwerkingsniveau 
  • Een complete badkamer met Sanitair van Villeroy & Boch
  • Een luxe keuken met Siemens apparatuur
  • Een bijkeuken en aangebouwde fietsenberging
  • Een houten berging met overkapping in de tuin
  • Standaard 4 slaapkamers en een werkplek op zolder
  • Een masterbedroom met ruimte voor een inloopkast 
In optie

Villa - in aanbouw #010

€ 930.000
ca. 188 m2
6 kamers
3 woonlagen
2 parkeerplaatsen
ca. 127 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De bouw is in volle gang!

De bouw van de 6 woningen in Buitenoord fase 3b is in volle gang en de verwachte opleverdatum is begin 2025. Ben je nieuwsgierig hoe de woningen er in het echt uit komen te zien? Rij dan eens naar de Haarweg in Wageningen. Daar staan dezelfde woningen die al zijn opgeleverd.


Doordat de woningen in aanbouw zijn, wordt het wachten op de sleuteloverdracht met de dag korter. Hierdoor is er wel bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op.


Bekijk de status van de bouw

image alt

De hele dag zon in je tuin

Met een tuin op het noordwesten geniet je de hele dag van het zonnetje, maar heb je ook genoeg schaduw. De zon schijnt in de ochtend achterin de tuin, rond de middag kan je heerlijk in de zon lunchen en in de avond zit je heerlijk in het zonnetje onder de overkapping in de tuin. Je hoeft dus geen grote tuin te hebben om elk moment van de dag te kunnen genieten van het mooie weer. En een fijne bijkomstigheid is dat je minder onderhoud hebt door de compactheid van de tuin. Wat wil je nog meer?

Alternatief aanbod