Buitenoord fase 8 in aanbouw! Bekijk beschikbaar aanbod

29 april '24

De bouw van de woningen in Buitenoord fase 8 is in het eerste kwartaal gestart en de vorderingen zijn goed te zien. Wil je hier ook wonen? Bekijk dan het beschikbare woningaanbod! Er zijn namelijk nog 2 vrijstaande woningen vrij.

image alt

Kom je hier ook wonen?

Het is een feest om thuis te komen, wat woon je toch in een straat met schitterende woningen! De vrijstaande woning bouwnummer 41 staat op een bijzonder ruime kavel, zo kun je de grote tuin rondom zo inrichten dat je een groene oase van privacy creëert. Je hoort de kinderen al gieren van de pret op de grote trampoline in de tuin en de hond komt je kwispelend tegemoet. Misschien is het wel een goed idee om de barbecue aan te steken vanavond… Hier wonen is écht thuiskomen!

Meer informatie
image alt

Ruim genoeg voor het hele gezin

Bouwnummer 18 is een prachtig vrijstaand huis aan de rand van Buitenoord. Met 193 m2 woonplezier en 2 parkeerplaatsen is dit jouw favoriete plek. Als je op zoek bent naar een comfortabel nieuwbouwhuis met een grote tuin waarin de kinderen helemaal uit kunnen razen, dan is dit bouwnummer precies wat je zoekt. Misschien is het in deze woning dan echt tijd om die droomwens van de kinderen in vervulling te laten gaan en een hond of trampoline te nemen!

Woning bekijken
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen