Vrijstaande woning - in aanbouw #18

€ 901.075 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Deze woning heeft de volgende meerwerkopties:

  • Buitenkraan
  • Extra loze leiding
  • Binnendeur zonder bovenlicht

Als je op zoek bent naar een comfortabel nieuwbouwhuis met een grote tuin waarin de kinderen helemaal uit kunnen razen, dan is dit bouwnummer precies wat je zoekt. Misschien is het in deze woning dan echt tijd om die droomwens van de kinderen in vervulling te laten gaan en een hond te nemen!

Vrij

Vrijstaande woning - in aanbouw #18

€ 901.075
ca. 196 m2
6 kamers
Bodemwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 160 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief tuin

Haal eerst de tuinstoelen maar uit de verhuiswagen! Hoe fijn is het als je bij de sleuteloverdracht meteen kan genieten van een aangelegde tuin? Bij aankoop van een woning in Buitenoord fase 8 ontvang je een tuinklaarpakket van Spaansen. Zo hoef je niet maanden tegen een berg zand aan te kijken en voorkom je beschadigingen op je nieuwe vloer. Een ander bijkomend voordeel is dat je de aanleg van de tuin in je hypotheek kunt meenemen en vanuit het bouwdepot kunt bekostigen.

image alt

Met complete badkamer

Alle vrijstaande woningen in Buitenoord fase 8 worden opgeleverd met een complete badkamer en 2 separate wc's. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken. 


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegels, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel. 

Alternatief aanbod