Afwerking woningen Buitenoord fase 7b

27 juli '23

De woningen in Buitenoord fase 7b worden allemaal voorzien van een luxe badkamer en een tuinklaarpakket. Zo kan je bij oplevering meteen genieten van een ingerichte tuin en van een mooie badkamer. We vertellen je er graag meer over!

Villeroy & Boch Badkamer

Alle woningen in Buitenoord fase 7b krijgen een luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. De grijze vloertegels zijn 30 x 30 cm en de witte wandtegels zijn 20 x 33 cm. In de toiletruimte vind je een hangend toilet en een fonteintje.

De badkamer van de 2 onder 1 kapwoningen is standaard uitgerust met een inloopdouche, tweede toilet, ligbad van 170 x 75 cm en een enkele wastafel met spiegel. De vrijstaande woningen krijgen standaard een dubbele wastafel met 2 spiegels, een inloopdouche, bad van 180 x 80 cm en een separaat tweede toilet. 

Op de plaatjes hieronder staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel(s), het badkamermeubel en groene tegels zijn optioneel.

Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken.

tweekapper
vrijstaand
image alt

Tuinklaarpakket van Spaansen

Bij oplevering van je huis de tuin volledig klaar? Met Tuinklaar ligt dit binnen handbereik. Geniet van een mooie aangelegde tuin met oprit en een degelijk pad. Bij aankoop van je woning is een comfort tuin bij de koopsom opgenomen. Nog een belangrijk voordeel van het Tuinklaar concept is dat het financierbaar is binnen je hypotheek.

Tuinklaar flyer
Tuinklaar inspiratie

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen