Wijken in Kortenoord

Kortenoord bestaat uit de drie wijken. De wijken Mozaïekpark en Tuinwijk 100% verkocht. De wijk Buitenoord is volop in ontwikkeling. Alle wijken zijn groen en landelijk gelegen. 

image alt

Buitenoord - in verkoop

Buitenoord is het derde en laatste deel van Kortenoord. Door de ligging aan het uitgestrekte stiltegebied Het Binnenveld is een natuurrijke omgeving dé basis voor de wijk. Lange groene lanen, buurten met bloeiende fruitbomen en natuurlijke struinpaden aan de rand; hier is het landelijk maar toch stads wonen. Wageningen Centrum ligt immers op slechts 10 minuten fietsen. Alle woningen zijn gasloos en krijgen een bodemwarmtepomp. Ook daarin houden we oog voor het milieu. Benieuwd naar het Buitenoordse woningaanbod?

Woningaanbod bekijken
image alt

Villapark Facet - in aanbouw

Het duurzame Villapark Facet, is het slotakkoord van het succesvolle Kortenoord. Hier word je wakker met het geluid van fluitende vogeltjes en valt het zonlicht door de ramen. In Villapark Facet woon je in het groen, jouw eigen wijk Buitenoord heeft alle stadse voorzieningen van Wageningen om de hoek. De woningen zijn innovatief en parametrisch ontworpen met behulp van kunstmatige intelligentie. 

Bekijk wijk
image alt

Tuinwijk - opgeleverd

Tuinwijk kenmerkt zich door kleinschalige straatjes en leuke parkjes. De jaren 30-architectuur maakt het geheel af, waardoor je in een knusse wijk woont met veel privacy. De langgerekte meidoornhaag en de Nijlantssingel met een parkachtige oever, vormen de basis van Tuinwijk. De combinatie van hofjes, wandelpaden en veel groen laat je hier niet alleen wonen maar ook leven. 

Bekijk wijk
image alt

Mozaïekpark - opgeleverd

Waar Kortenoord grenst aan bestaande bebouwing komen statige herenhuizen. De woningen daarachter voelen aan alsof ze in een klein dorpje staan. Deze huizen liggen in de rustige woonstraatjes of aan intieme hoven van Mozaïekpark. Oprijlanen met grasbermen en bomenlanen geven toegang tot de buurt. Samen met het centraal gelegen plantsoen geven ze de wijk een groen karakter.

Bekijk wijk
Nog volop mogelijkheden Planning
Je hoeft de stad niet uit Voorzieningen