Logo Logo

Planning van Kortenoord

In Kortenoord is al veel leven: in Mozaïekpark zijn alle woningen opgeleverd en Tuinwijk is ook bijna helemaal klaar. De nieuwe wijk die er aan komt biedt voor de komende jaren nog volop mogelijkheden. In totaal komen er in deze nieuwe wijk 430 woningen. 

Planning Tuinwijk

Alle woningen in Tuinwijk zijn verkocht. Alle woningen uit fase 1 en 2 zijn gereed en ook de eerste woningen uit fase 3 zijn inmiddels opgeleverd. De woningen uit fase 4 zijn in aanbouw en worden naar verwachting verwachting in het tweede/derde kwartaal van 2019  opgeleverd. 

Planning Buitenoord

Op zoek naar een duurzame woning in Wageningen? In Buitenoord, het laatste deel van nieuwbouwwijk Kortenoord, staan zo’n 430 energiezuinige woningen op de planning. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen. We verwachten in het najaar van 2019 in verkoop te gaan. 

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.