Kortenoord maakt kans op Publieksprijs SKG Award 2021!

17 februari '21

Kortenoord is een plan waarbij de focus ligt op gezond leven en een duurzame woonomgeving. En hoe mooi is het dat anderen dat duurzame karakter ook is opgevallen! Kortenoord maakt kans op Publieksprijs SKG Award 2021! Deze award voor duurzame gebiedsontwikkeling wordt op 31 maart uitgereikt tijdens het online congres SKG Studio.

1

Trots op Kortenoord

Toen het woord hittestress nog aan een opmars moest beginnen en nog bijna niemand van nul op de meter had gehoord, startte BPD met de ontwikkeling van een nieuwe, duurzame woonwijk in Wageningen: Kortenoord. Deze nieuwe wijk (1.100 woningen) verrijst op het voormalig universiteitsterrein in Wageningen, nabij het centrum. Gasloos is sinds 2011 het uitgangspunt. Uit monitoring blijkt dat verschillende woningen het label ‘energienotaloos’ of zelfs ‘nul-op-de-meter’ verdienen.

1

Stem nu!

De SKG Award, een initiatief van de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling, is bedoeld voor gebiedsgerichte ontwikkelingen met een duurzame, integrale visie. Onderdeel van de SKG Award vormt de publieksprijs. Via onderstaande link kan je op Kortenoord stemmen, en ons helpen aan de publieksprijs met bijbehorende eer! Stemmen kan tot 29 maart.

Stemmen
  Meer nieuws lezen
  Breng je stem uit