Logo Logo

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De voorlopige plattegronden van de eengezinswoningen in Buitenoord fase 1 staan nu online. Bekijk de indelingen onder het woningtype.

Lees verder

Afgelopen woensdag was er een informatieavond over Buitenoord fase 1 bij de Rabobank in Wageningen. De koffie smaakte goed en er kwamen veel belangstellenden langs. Kortom het was een succes!

Lees verder

Vandaag ontvingen de laatste bewoners van de nieuwe, gasloze wijk Tuinwijk in Wageningen de sleutel van hun nieuwe huis. Hiermee is de voltooiing van het tweede deelplan van Kortenoord, in de gevarieerde natuuromgeving ten westen van het centrum van Wageningen, een feit. Wageningen is een energiezuinige woonwijk rijker.

Lees verder

Save the date! Op woensdag 10 juli is er een informatieavond voor Buitenoord bij de Rabobank in Wageningen. Op deze avond kan je plattegronden bekijken en maken we de prijs per woningtype op architect niveau bekend. Ook kan je een financiële check laten doen, zo weet je meteen of je jouw droomwoning kunt betalen.

Lees verder

Voor velen geen onbekenden! Want zelfstandig verkoopadviseur Jim Smith en Barten Tiemessen Makelaars waren ook al betrokken bij de verkoop van de woningen in Tuinwijk. Ze gaan ook de verkoop van Buitenoord verzorgen. Zullen we nader kennismaken?

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

De woningen in Buitenoord worden niet aangesloten op het gasnet. Ze krijgen een bodemwarmtepomp. Dit is een comfortabel en duurzaam alternatief voor het verwarmen en koelen van je woning. Maar hoe werkt zo'n bodemwarmtepomp nou eigenlijk? We leggen je het graag uit.

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis in Buitenoord fase 1? Je kunt nu precies zien welk woningtype waar komt te staan binnen het nieuwbouwproject Kortenoord in Wageningen.

Lees verder

In april kregen de eerste bewoners van een woning uit fase 4 de sleutel. Nu 3 maanden later wordt ook de laatste woning opgeleverd. De laatste drone video laat zien hoe mooi Tuinwijk is geworden. We wensen iedereen veel woonplezier toe!

Lees verder

Ben je geïnteresseerd in een bereikbare koopwoning? Dan is het goed om te weten dat er aanvullende toewijzingscriteria voor deze tussenwoningen zijn.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.