Logo Logo

Save the date! Op dinsdag 14 juli a.s. om 19.30 uur start de digitale informatiebijeenkomst voor optanten en kopers van een nieuwbouwwoning in Buitenoord fase 2A en 2B in Wageningen.

Lees verder

In de vrij op naam prijs van jouw toekomstige woning zit eveneens een startpakket voor de tuin. Zo kun je direct bij oplevering genieten van de zon in jouw tuin en heb je een schone binnenkomst zonder inloop van vuil en zand. Per type woning is er een pakket samengesteld. Nieuwsgierig? Bekijk dan de tuinklaarbrochure.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Buitenoord fase 2A is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

Eindelijk goed nieuws voor de kopers van een woning in Buitenoord fase 1. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie naar de notaris mogen.

Lees verder

Hoera, alle 28 woningen in Buitenoord fase 2B zijn toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Helaas moeten we met 230 inschrijvingen ook mensen teleurstellen, maar zodra er een woning vrijkomt worden de reservekandidaten gebeld.

Lees verder

Op maandag 29 juni om 17.00 uur start de verkoop van Buitenoord fase 2A. Ben je geïnteresseerd in één van de 66 woningen? En heb je nog vragen? Kom dan naar de coronaproof inloopavond. Aanmelden is verplicht! Alle aanmelders krijgen op dinsdag 30 juni een mail met protocol voor die avond.

Lees verder

Op maandag 29 juni start de verkoop van Buitenoord fase 2A. Je kunt t/m maandag 6 juli 17.00 uur online je voorkeuren doorgeven. Een dag later rond circa 17.00 uur hoor je of je een woning toegewezen hebt gekregen.

Lees verder

Vanaf nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in Buitenoord fase 2. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien op het eerst volgende verjaardagsfeestje, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

Lees verder

Binnenkort start de verkoop van de woningen in Buitenoord fase 2A. Nu de prijzen definitief zijn vastgesteld kan je vast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. Maar hoeveel kost jouw favoriete woning eigenlijk?

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Buitenoord fase 2B is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.