Logo Logo

We hebben voor alle kopers van een woning in Buitenoord fase 1 een leuk nieuwjaarscadeautje! Jullie ontvangen namens BPD en Spaansen een tuincheque ter waarde van € 1.000 inclusief btw. Mooi meegenomen toch?

Lees verder

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

We hebben goed nieuws voor de kopers van een woning in Buitenoord. Het verkooppercentage van 70% is gehaald! Wanneer ook de omgevingsvergunning onherroepelijk is, wordt de hoerabrief verstuurd. Met deze brief bevestigen we dat het project doorgaat en dat de aannemer de start bouw kan gaan voorbereiden.

Lees verder

De straatnamen voor Buitenoord zijn bekend. De gekozen straatnamen hebben een relatie met onderwijs en wetenschap. Daarnaast wordt een openbare ruimte vernoemd naar voormalig wethouder Henk Blankestijn. Benieuwd welke straat welke naam krijgt? Lees snel verder.

Lees verder

Wie een woning koopt, kan een hypotheek afsluiten met NHG. Dit kan tot een bepaald bedrag, ook wel de kostengrens of NHG-grens genoemd. In 2020 wordt de premie verlaagd van 0,9 naar 0,7% en tegelijkertijd gaat de kostengrens van € 290.000 omhoog naar € 310.000.

Lees verder

De nieuwe wijk Buitenoord krijgt verschillende soorten hagen. We laten je graag zien welke hagen er worden neergezet bij de erfafscheidingen en bij de parkeerkoffers. Kijk je mee?

Lees verder

Er zijn nog slechts 5 woningen vrij in Buitenoord fase 1. Het gaat om drie vrijstaande woningen en twee 2 onder 1 kapwoningen. Zit er een woning voor jou tussen?

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Kerst lijkt misschien nog ver weg, maar over enkele weken is het alweer zo ver. En tegenwoordig halen mensen steeds eerder een kerstboom in huis. Want wat blijkt: het maakt je gelukkig! Misschien is dit wel de eerste kerst in jouw nieuwe woning? En wil je graag jouw kerstballen vernieuwen zodat ze goed passen bij het nieuwe interieur. Daarom delen we de kersttrends van 2019. Voor welke trend ga jij?

Lees verder

Je hebt een woning in Buitenoord toegewezen gekregen en een verkoopgesprek gehad. Je bent helemaal enthousiast en wilt overgaan tot aankoop van de woning. Je maakt een tekenafspraak bij de makelaar of tekent online de koopovereenkomst aannemingsovereenkomst. Maar wat staat hier precies in?

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.