Logo Logo
28 februari '20

Eropuit in of rondom Wageningen

Er is altijd wat te doen in of rondom Wageningen. We hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

Ouwehands Dierenpark

Op nog geen 10 minuten rijden vind je het Ouwehands Dierenpark Rhenen. Hier kan je onder andere de reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen bewonderen! Kortom een super leuk uitje voor de hele familie.

Botanische Tuinen Wageningen

Wist je dat één van de grootste botanische tuinen in Wageningen ligt? Het is dus zeker een bezoekje waard! De tuin is voor iedereen toegankelijk. Je vindt er prachtige rozen en talloze bomen, struiken en heesters Vanaf de Wageningse berg heb je ook nog eens een schitterend uitzicht over het rivierengebied.

Grebbeberg

De Grebbeberg in Rhenen vormt samen met de Blauwe kamer één natuur gebied. Vanaf de 52 meter hoge heuvel heb je een spectaculair uitzicht over de Nederrijn, de Betuwe en de Blauwe Kamer. Deze plek is zeker een bezoekje waard want je kunt hier heerlijk wandelen.

Kröller Muller museum

Wat ook zeker de moeite waard is om te bezoeken is: Het Nationale Park de Hoge Veluwe. In circa 30 minuten rijdt je naar dit natuurschoon toe. Tegen een kleine vergoeding kan je dit park bezoeken. Je kunt hier wandelen fietsen of paardrijden of breng een bezoekje aan het Kröller Muller museum. Zo komen natuur en cultuur samen.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.