Eropuit in of rondom Wageningen

28 februari '20

Er is altijd wat te doen in of rondom Wageningen. We hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

image alt

Ouwehands Dierenpark

Op nog geen 10 minuten rijden vind je het Ouwehands Dierenpark Rhenen. Hier kan je onder andere de reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen bewonderen! Kortom een super leuk uitje voor de hele familie.

image alt

Botanische Tuinen Wageningen

Wist je dat één van de grootste botanische tuinen in Wageningen ligt? Het is dus zeker een bezoekje waard! De tuin is voor iedereen toegankelijk. Je vindt er prachtige rozen en talloze bomen, struiken en heesters Vanaf de Wageningse berg heb je ook nog eens een schitterend uitzicht over het rivierengebied.

image alt

Grebbeberg

De Grebbeberg in Rhenen vormt samen met de Blauwe kamer één natuur gebied. Vanaf de 52 meter hoge heuvel heb je een spectaculair uitzicht over de Nederrijn, de Betuwe en de Blauwe Kamer. Deze plek is zeker een bezoekje waard want je kunt hier heerlijk wandelen.

image alt

Kröller Muller museum

Wat ook zeker de moeite waard is om te bezoeken is: Het Nationale Park de Hoge Veluwe. In circa 30 minuten rijdt je naar dit natuurschoon toe. Tegen een kleine vergoeding kan je dit park bezoeken. Je kunt hier wandelen fietsen of paardrijden of breng een bezoekje aan het Kröller Muller museum. Zo komen natuur en cultuur samen.

Meer nieuws lezen? Naar nieuwspagina
Ik heb een vraag? Contact opnemen