Vrijstaande woning - start bouw september 2024 #274

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Vrijstaand en omringd door groen wonen. Beter kan bijna niet! In bouwnummer 274, een vrijstaande woning, leef je straks deze droom. Je geniet van veel woonoppervlakte, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, een aangebouwde stenen berging met genoeg opbergruimte en prachtige achtertuin (op zuidoosten) waar genoeg plek is voor een loungeset, een buitenkeuken en een trampoline. Worden jouw woonwensen straks gerealiseerd?


Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088-7122811.

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning - start bouw september 2024 #274

ca. 198 m2
6 kamers
Bodemwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 121 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Met complete badkamer

Alle woningen in Buitenoord fase 7b worden opgeleverd met een complete badkamer en 2 wc's. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken. 


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegels, het badkamermeubel en de wandbekleding in visgraat zijn optioneel. 

image alt

Inclusief tuin

Haal eerst de tuinstoelen maar uit de verhuiswagen! Hoe fijn is het als je bij de sleuteloverdracht meteen kan genieten van een aangelegde tuin? Bij aankoop van een woning in Buitenoord fase 7b ontvang je een tuinklaarpakket van Spaansen. Zo hoef je niet maanden tegen een berg zand aan te kijken en voorkom je beschadigingen op je nieuwe vloer. Een ander bijkomend voordeel is dat je de aanleg van de tuin in je hypotheek kunt meenemen en vanuit het bouwdepot kunt bekostigen.