2 onder 1 kapwoning #21

€ 699.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Niet alleen door de lichte baksteenkleur, maar ook door de verspringing in de gevel valt deze woning extra op in de straat. Dat in combinatie met de houten luiken op de begane grond, de vlakverdeling in de ramen en de aangebouwde houten berging, maakt het totaalplaatje compleet. Daarnaast voorzien van twee privé parkeerplekken op je eigen oprit. Dit is een fijne woning, waar het echt thuiskomen is. Is dit de woning waar jullie kinderen gaan opgroeien?

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #21

€ 699.000
ca. 164 m2
6 kamers
Bodemwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 77 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief tuin

Haal eerst de tuinstoelen maar uit de verhuiswagen! Hoe fijn is het als je bij de sleuteloverdracht meteen kan genieten van een aangelegde tuin? Bij aankoop van een woning in Buitenoord fase 8 ontvang je een tuinklaarpakket van Spaansen. Zo hoef je niet maanden tegen een berg zand aan te kijken en voorkom je beschadigingen op je nieuwe vloer. Een ander bijkomend voordeel is dat je de aanleg van de tuin in je hypotheek kunt meenemen en vanuit het bouwdepot kunt bekostigen.

image alt

Met complete badkamer

Alle vrijstaande woningen in Buitenoord fase 8 worden opgeleverd met een complete badkamer en 2 wc's. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wc, dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken. 


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegels, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.