Wonen in Buitenoord? Doe een financiële check

22 april '21

Binnenkort start de verkoop van Buitenoord fase 4, heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Vergoot dan de kans op een woning door bij jouw inschrijving een financiële check toe te voegen.

Wat is een financiële check?

De financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke account. Henk Jansen van Rabobank Vallei en Rijn helpt je graag aan deze ”financiële check”. Heb je geen hypotheek nodig? Maar wil je de kans op jouw favoriete woning wel vergroten? Laat je financieel adviseur of de bank dan een brief opstellen waarin wordt aangegeven dat je de woning uit eigen middelen kunt betalen.

Het belang van een financiële check

Het is niet altijd makkelijk om een woning te kopen. Er zijn vaak veel kandidaten of die ene droomwoning staat al onder optie of is zelfs al verkocht. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen in Buitenoord fase 4. Bij de toewijzing van de Woningen kijken we als eerste naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat bouwnummer? Dan kijken we naar de financiële check. Hebben meerdere kandidaten de financiële check toegevoegd? Dan kijken we als laatste naar de inschrijfduur voor dit project. Zo proberen we zo optimaal en eerlijk mogelijk de bouwnummers te verdelen.

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

Je kunt een financiële check laten doen bij een hypotheekadviseur, hypotheekverstrekker of bank. Henk Jansen van Rabobank Vallei en Rijn is betrokken bij dit nieuwbouwproject en weet precies hoe zo'n financiële check er uit moet zien. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je bellen naar 088-7226600 of een mail sturen naar [email protected].

henk
  Meer nieuws
  Naar woningaanbod