Virtueel door Buitenoord fase 1 wandelen

25 oktober '19

De interieur en exterieur beelden van Buitenoord fase 1 heb je waarschijnlijk al gezien. Maar wist je dat je nu ook interactief door het project heen kunt lopen en zelfs op 8 punten in het plan binnen kunt kijken! Hoe gaaf is dat? Bekijk de virtuele tour onder het woningaanbod.

360 graden rondkijken

Wandel door Buitenoord heen en bekijk het plan vanuit de lucht. Op de twee 360 graden vogelvluchten kan je goed zien hoe de wijk is vormgegeven. Of gluur je liever even binnen in één van de woningen? Je kunt op maar liefst 8 punten binnenkijken waarvan 5 keer in 360 graden. Dit geeft je een goed beeld van de ruimte en de mogelijkheden qua inrichting. Kijk virtueel rond in een 2 onder 1 kapwoning (bouwnummer 85 en 118), hoekwoning (bouwnummer 32 en 119) en tussenwoning (bouwnummer 121).

Hoe werkt het?

Kijk je mee? Plaats je mobiele telefoon in een VR bril en waan jezelf midden in de woonkamer van jouw nieuwe huis. Geen VR bril bij de hand? Je kunt ook gewoon door de woonkamer heen swipen op je mobiel! Op desktop klik je op het beeld en draai je rond met je muis. Let op: Werken de VR beelden niet naar behoren op je mobiele telefoon? Bekijk ze dan op tablet of desktop!

Bouwnummer 121

Bouwnummer 119

Bouwnummer 118

Bouwnummer 85

Bouwnummer 32

  Naar de virtuele tour
  Meer nieuws lezen