Verkoop Buitenoord fase 1 gestart

21 oktober '19

Het is zover: de verkoop van Buitenoord fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Inschrijven

Geef je voorkeuren door en upload je financiële check

Alle informatie kan je downloaden en bekijken in jou Mijn Eigen Huis omgeving. Onder andere de verkooptekeningen, optietekeningen, de technische omschrijving maar ook het keukenboekje en de meerwerklijsten van jouw favoriete woning. Ook staan de koperscontractstukken online. Weet je naar welke woningen je voorkeur gaat? Log in op jouw persoonlijk account en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

Heb je nog geen account?

Maak dan snel een account aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met dinsdag 29 oktober 11:00 uur. Een paar uur later vindt de toewijzing plaats. Vanaf 17:00 uur wordt ook in jouw Mijn Eigen Huis account zichtbaar of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je reservekandidaat bent geworden. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

28 oktober 2019

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen die je graag face to face wilt stellen? Kom dan naar de inloopavond. Op maandag 28 oktober van 18.30 tot 19.30 uur ben je welkom in het Informatiecentrum, aan de Voorburglaan in Wageningen. Wij staan je graag te woord!

Online kopen

Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen ontvang je een mail om je optie te bevestigen, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Vervolgens bepaal jij hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Wil je eerst een afspraak met de makelaar om vervolgens de koopcontracten thuis digitaal te ondertekenen? Of doorloop je het proces helemaal online zonder tussenkomst van de makelaar? Uiteraard behoort het maken van een afspraak bij de makelaar i.c.m. het ondertekenen van de koopcontracten bij de makelaar ook tot de mogelijkheden. De keuze is aan jou!

Welke woning is jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod
Hoe werkt online kopen? Meer informatie