Koop je huis volledig online!

14 oktober '19

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwbouw woning volledig online kunt kopen, dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat binnenkort in Buitenoord! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook. 

100% online

In Buitenoord kun je straks de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. In je persoonlijke 'mijn-eigen-huis omgeving' ontvang je belangrijke berichten over Buitenoord. Kun je je voorkeuren opgeven als de verkoop start en uiteindelijk met een aantal klikken verder kan je jouw eigen droomhuis kopen. 

Weten hoe dit werkt?

Of de makelaar

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact te hebben met de makelaar. Dit kan zowel digitaal als fysiek. Barten Tiemessen Makelaars is betrokken als nieuwbouwspecialist voor het nieuwbouwproject Buitenoord. Je kunt de projectmakelaar bereiken op 0317-422600 of stuur een mail naar [email protected]

Interesse?

Heb je interesse in een woning in Buitenoord? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak je eigen account aan en favoriet dan jouw type huis van je voorkeur. Je ontvangt dan steeds gerichtere informatie.

Wat voor woningen komen er? Bekijk het woningaanbod
Ik heb een vraag! Contact opnemen