Tuinklaarpakket voor woningen Buitenoord fase 2a

30 juni '20

In de vrij op naam prijs van jouw toekomstige woning zit eveneens een startpakket voor de tuin. Zo kun je direct bij oplevering genieten van de zon in jouw tuin en heb je een schone binnenkomst zonder inloop van vuil en zand. Per type woning is er een pakket samengesteld. Nieuwsgierig? Bekijk dan de tuinklaarbrochure.

Een goede basis voor een heerlijke tuin

Standaard wordt je huis opgeleverd met een Comfort tuin. Met een volwaardig terras, looppad of oprit is jouw comfort gegarandeerd. Deze tuin is opgenomen in de koopsom van de woning:

  • Terras: Een volwaardig terras in de achtertuin, aansluitend aan de achterzijde van de woning. Het terras is 3 meter 1 diep en is bestraat met een basis betontegel van 60x60 centimeter. De bestrating wordt vrij gehouden van de erfgrens zodat er voldoende ruimte over blijft om een schutting te plaatsen.
  • Looppad achterzijde: Een looppad naar de tuinberging. Het looppad is 1 meter breed en is bestraat met een basis betonsteen van 20x30 centimeter.
  • Oprit: Een volwaardige oprit naar de garage van circa 3 meter breed, volledig bestraat met een basis betonsteen van 30x20cm.
  • Looppad voorzijde: Een looppad naar de voordeur. Het looppad is 1 meter breed en is bestraat met een basis betonsteen van 30x20 centimeter.
  • Kleur: Er is voor de basis betonbestrating keuze uit meerdere kleuren. Zie hiervoor de optielijst.
  • Ondergrond: De ondergrond voor de bestrating wordt voorzien van een draagkrachtig zandbed. Onder de oprit wordt een extra fundatielaag gelegd van menggranulaat. De bestrating wordt aan de vrije zijden opgesloten met opsluitbanden.
  • Onverharde tuingedeelte: In het gedeelte van de achtertuin waar geen bestrating ligt, wordt aangevuld met zwarte grond. In de voortuin wordt de bestaande gebiedseigen grond egaal vlak gestreken. De aanwezige grond wordt niet nabewerkt of
    verdicht.

Comfort tuin

Op afbeelding 1 zie je de comfort tuin van de rijwoningen. 
Op afbeelding 2 zie je de comfort tuin van de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen zonder oprit.
Op afbeelding 3 zie je de comfort tuin van de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen met oprit.

1
  Naar website Spaansen
  Meer nieuws lezen