Planning laatste fases Buitenoord

31 mei '22

Nog 3 fases te gaan en dan is Buitenoord volledig afgerond. Als je geïnteresseerd bent in een of meerdere woningtypes in fase 3B, 7 of 8 ben je vast benieuwd naar de planning. We geven je graag een update!

image alt

Fase 3B

Op de plek waar de zes prachtige vrijstaande woningen van fase 3B komen staat nu nog een oud gebouw. Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de voorbereidingen voor de sloop van het gebouw. Om deze reden hebben we de verkoop iets doorgeschoven, namelijk naar het derde kwartaal van 2022. Ondertussen kun je wel alvast genieten van de prachtige impressies van de woningen. Binnenkort volgt nog een nieuw beeld, namelijk van bouwnummer 11. Heb jij al een bouwnummer op het oog?

image alt

Fase 7

Aan de noordrand van Buitenoord komt fase 7. Deze fase bestaat uit 21 vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen. Ontworpen door Humblé architecten en dat zie je direct door de originele details. Sinds kort staan de woningtypes online en is het mogelijk om je aan te melden als belangstellende. Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2022. De bouw start eind 2022, zodat je naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 de sleutel krijgt van je nieuwe woning.

image alt

Fase 8

Ook de woningen van fase 8 komen op de locatie van het voormalige schoolgebouw en daarom is ook de verkoop van deze fase iets doorgeschoven. Naar verwachting start de verkoop in het derde kwartaal van 2022. De sfeervolle 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen zijn zeer ruim en hebben karakteristieke details zoals luiken en roede verdeling in de ramen. Staat hier jouw nieuwe thuis?

image alt

Ekowood Houses

Binnenkort start de verkoop van de vier vrijstaande woningen van Ekowood Houses. Deze woningen zijn ontwikkelt door Ekowood Houses en ontworpen door Peter Keijsers van Bedaux de Brouwer Architecten. Ze liggen aan de rand van de wijk met een vrij uitzicht over de landerijen. Heb je interesse in één van deze vooruitstrevende woningen? Kijk dan voor meer informatie op de projectwebsite van Ekowood Houses via www.ekowoodhouses.nl/kortenoord. Deze woningen zullen niet aangeboden worden via deze website.

Schrijf je in!

Bekijk het aanbod in Buitenoord op de pagina Woningen. Nog niet aangemeld als belangstellende voor fase 3B, 7 of 8? Laat je gegevens achter bij je favoriete woningtype door op de knop ‘Aanmelden voor projectfase’ te klikken. Meerdere favoriete types in verschillende fases? Schrijf je dan voor de verschillende types in!

Bekijk het woningaanbod
  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws