Nieuwe beelden Buitenoord fase 7b

6 juli '23

Fase 7b is de laatste fase in Buitenoord en bestaat uit 11 woningen. Het gaat om drie vrijstaande woningen en acht 2 onder 1 kapwoningen. Voor deze allerlaatste woningen in Wageningen hebben we extra artist impressions laten maken. Enthousiast? Meld je dan aan! 

Naar het woningaanbod
image alt

Een masterbedroom met inloopkast

Met minimaal 21m2 heb je echt een grote masterbedroom! Je plaats hier met gemak een wandje in het midden van de ruimte voor een mooie inloopkast. Zo kan je vanaf beide kanten de kledingkast inlopen en heb je een mooie plek om het bed neer te zetten. Het is ook mogelijk om een wandje tegen de muur te plaatsen zodat je echt een aparte nis krijgt. Welke indeling spreekt jou het meeste aan?

image alt

Een lekkere lichte woonkamer

Zowel de 2 onder 1 kapwoningen als de vrijstaande woningen hebben veel ramen en daardoor is de woonkamer een lekker lichte ruimte. Gooi de openslaande deuren aan de zijkant van het huis open of creëer een fijn leeshoekje in de erker. Mogelijkheden genoeg!

1
1

Een keuken met mogelijkheden

Lekker tafelen met vrienden en in het weekend ontbijten met het hele gezin. De keuken is ruim genoeg voor grote eettafel en een mooie hoekkeuken of een kookeiland met hoge kastenwand. Welke indeling past het beste bij jouw wensen? 

1
1
1
3

Van licht naar donker

De drie vrijstaande woningen hebben allemaal een andere kleur baksteen. Kies je voor licht of donker metselwerk? De keuze is aan jou! Vanuit de woonkamer bereik je via de openslaande deuren het knusse terras aan de zijkant van de woning. De perfecte plek om na een drukke dag heerlijk te relaxen in een hangstoel. 

3
2
1
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen