Nieuw woningaanbod: Buitenoord fase 8

24 februari '23

De een na laatste fase in Buitenoord gaat binnenkort in verkoop: Buitenoord fase 8. Deze fase heeft al eerder op de website gestaan maar is er tijdelijk afgehaald in verband met een gebouw dat eerst gesloopt moest worden. Dat is inmiddels gebeurd en daarmee hebben we de woningtypes opnieuw live kunnen zetten. Bekijk snel de impressies, de plattegronden de belangrijkste kenmerken én de prijsindicaties van de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

Naar het woningaanbod
image alt

Ruime woningen

Aan stiltegebied Het Binnenveld - met zicht op de Grebbeberg - en met alle stadse voorzieningen van Wageningen dichtbij vind je Buitenoord fase 8. Het is een feest om thuis te komen, wat woon je toch in een straat met schitterende woningen! De variatie in gevels is prachtig in combinatie met de architectonische details, zoals baksteengebruik, houten luiken en de houten aangrenzende bergingen.

In Buitenoord fase 8 komen 9 woningen, waarvan 3 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. De vrijstaande woningen zijn lekker ruim met een gebruikersoppervlakte vanaf 183 m2 en een eigen oprit voor twee auto's. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping is de mogelijkheid er om de zolder naar eigen wens in te delen in bijvoorbeeld een extra slaapkamer en/of sportruimte.
De twee-onder-een-kapwoningen hebben een gebruikersoppervlakte vanaf 149 m2 en ook hier kun je de zolder vrij indelen naar eigen wens.

Op dit moment zijn de indicatieve woningtype prijzen bekend. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een woning tussen zit dat bij jouw budget en wensen past. 

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?

Om kans te maken op een woning in Buitenoord fase 8 is het van belang dat je zo snel mogelijk aanmeld. Je kunt je interesse kenbaar maken via het woningaanbod op de website. Klik hiervoor op de button 'Aanmelden voor projectfase' en laat je je naw-gegevens achter onder jouw favoriete woningtype. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij namelijk naar de aanmeldduur.

Heb je je vorig jaar al ingeschreven voor Buitenoord fase 8? Dan hoef je dit niet opnieuw te doen en telt die inschrijfdatum mee bij de toewijzing. 

Meer weten over de toewijzingsprocedure
Nieuws Meer nieuws lezen
Woningaanbod Naar het woningaanbod