Nieuw woningaanbod: Buitenoord fase 7b

21 juni '23

De laatste fase in Buitenoord gaat binnenkort in verkoop: Buitenoord fase 7b. Bekijk snel de impressies, de belangrijkste kenmerken én de prijsindicaties van de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

Naar het woningaanbod
image alt

Ruime woningen

In Buitenoord fase 7b komen vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Allemaal lekker ruim met een woonoppervlakte vanaf 178 m2 tot circa 201 m2 en een tuin op het zuidoosten. De woningen zijn ontworpen door Humble architecten en dat zie je direct door originele details. Denk aan een ronde deur of een verspringing in de gevel. De woningen zijn hierdoor uniek. Zie jij jezelf hier al wonen?

Met zo’n prachtige omgeving en het feit dat alle woningen hier duurzaam zijn, door zonnepanelen, een bodemwarmtepomp en vloerverwarming en koeling, maakt dit tot de ideale woonplek. Wie wil er nou niet volledig gasloos wonen in een jaren '30 nieuwbouwwoning?

Op dit moment zijn de indicatieve woningtype prijzen bekend. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een woning tussen zit dat bij jouw budget en wensen past. 

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?

Om kans te maken op een woning in Buitenoord fase 7 is het van belang dat je zo snel mogelijk aanmeld. Je kunt je interesse kenbaar maken via het woningaanbod op de website. Klik hiervoor op de button 'Aanmelden voor projectfase' en laat je je naw-gegevens achter onder jouw favoriete woningtype. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij namelijk naar de aanmeldduur.

Meer weten over de toewijzingsprocedure
Nieuws Meer nieuws lezen
Woningaanbod Naar het woningaanbod