Nieuw woningaanbod: Buitenoord fase 7

9 mei '22

Het is tijd om een nieuwe fase aan te kondigen: Buitenoord fase 7. We hebben de woningtypes met een prijsindicatie, eerste schetsbeelden en concept plattegronden op de website geplaatst. Naar verwachting gaat deze fase in de zomer in verkoop. Bekijk snel het nieuwe woningaanbod vanaf circa € 795.000 v.o.n. en meld je aan.

image alt

Schrijf je in!

In Buitenoord fase 7 komen in totaal 21 nieuwbouwwoningen. Het gaat om 5 vrijstaande woningen en 16 2 onder 1 kapwoningen. Allemaal lekker ruim met een woonoppervlakte vanaf 178 m2 tot circa 201 m2 en een tuin op het zuidoosten. De woningen zijn ontworpen door Humble architecten en dat zie je direct door originele details. Denk aan een ronde deur of een verspringing in de gevel. De woningen zijn hierdoor uniek.

Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige vrijstaande of 2 onder 1 kapwoningen? Laat je NAW gegevens dan achter onder het woningtype. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller je dit doet hoe groter de kans op een woning.

Nieuw woningaanbod bekijken
Woningaanbod Woningaanbod bekijken
Nieuws Meer nieuws