Nieuw woningaanbod: Buitenoord fase 3A

13 december '21

Nu het grootste gedeelte van de woningen in Buitenoord fase 5 en 6 is verkocht, is het tijd om een nieuwe fase aan te kondigen: Buitenoord fase 3A. We hebben de woningtypes met voorlopige prijzen en plattegronden op de website geplaatst. Naar verwachting gaat deze fase begin volgend jaar in verkoop. Bekijk snel het nieuwe woningaanbod vanaf circa € 850.000 v.o.n. en meld je aan.

image alt

Schrijf je in!

In Buitenoord fase 3 komen in totaal 11 nieuwbouwwoningen, waarvan de er eerst 5 in verkoop gaan onder de naam 3A. Het gaat om 2 vrijstaande woningen met rieten kap en 3 vrijstaande woningen met dakpannen. Het zijn allemaal lekker ruime woningen met een woonoppervlakte van 184 - 188 m2. En dit rijtje vormt samen een mooie mix qua architectuur.

Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige vrijstaande woningen? Laat je NAW gegevens dan achter onder het woningtype. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller je dit doet hoe groter de kans op een woning.

Nieuw woningaanbod bekijken
1
  Woningaanbod bekijken
  Meer nieuws