Hoera, goed nieuws voor de kopers van Buitenoord fase 3A

25 mei '22

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Buitenoord fase 3A. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie binnenkort naar de notaris mogen en dat de bouw van de woningen snel start.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in onderstaande video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer wordt de bouw opgestart?

De verwachting is dat de aannemer medio juli dit jaar start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw. Hierbij valt te denken aan het bestellen van funderingselementen en vloerplaten. De kopersbegeleider van Kuiper Bouw, Angelique Robroch van AIM kopersbegeleiding, informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er regelmatig beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Tot slot een praktisch punt: als je voor de oplevering van jouw nieuwe woning (tijdelijk) ergens anders woont, vergeet dan niet je adresgegevens in je account aan te passen. En dit ook aan de aannemer (Trebbe) door te geven.

Tijdens de bouwperiode nodigen we je, samen met de aannemer, uit voor een feestelijke bijeenkomst. Dan heffen we gezamenlijk het glas op een voorspoedige bouw!

  Neem contact op
  Lees meer nieuws