Gratis 3 Flexa kleurtesters

18 december '20

Het was een bewogen jaar! Niet alleen doordat we te maken kregen met Corona, maar ook omdat jij als koper lang hebt moeten wachten totdat er gestart kon worden met bouwen. En nu de bouw in volle gang is moet je nog maanden wachten totdat je dan eindelijk de sleutel krijgt. Uiteraard houden we je met bouwupdates op de hoogte van de bouw van jouw huis. Maar we proberen de wachttijd ook net wat leuker te maken met interieurinspiratie en tips.

En we hebben nog iets super leuks geregeld voor alle kopers van een nieuwbouwwoning in Buitenoord fase 1. Jullie kunnen tot 30 april 2021 drie gratis Flexa kleurtesters aanvragen met de code: FlexaBPD.

image alt

Welke kleuren kies jij?

De kortingscode FlexaBPD is geldig voor:
• 3 gratis Flexa Kleurtesters of Flexa Pure Kleurtesters (geen andere producten)
• Je betaalt geen verzendkosten
• Elke koper kan slechts 1 bestelling plaatsen op basis van het adres dat bij ons bekend is
• De kortingscode is uitsluitend te gebruiken voor kopers van een woning in Buitenoord fase 1 en is geldig tot 30 april 2021. Het delen van de code met derden is niet toegestaan.

Je kunt jouw 3 gratis kleurtesters aanvragen via: www.flexa.nl (de website werkt het beste via Chrome). Indien je problemen hebt met het aanvragen van de kleurtester kan je een mail sturen naar [email protected]. In verband met de kerstvakantie beantwoorden we je vraag vanaf 4 januari.

Deel je ervaring

Uiteraard vinden we het leuk om te weten welke kleurtesters je hebt aangevraagd en of er een kleur bij zit die je uiteindelijk ook gaat gebruiken in jouw toekomstige droomhuis. Deel je ervaring via het Instagram account van @FlexaNL.

  Ik heb een vraag
  Naar website flexa