Definitieve prijzen en plattegronden Buitenoord fase 1

7 oktober '19

De definitieve prijzen van de 61 woningen in Buitenoord fase 1 zijn vastgesteld. En ook de plattegronden en verkooptekeningen van de woningen zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen! Bekijk de plattegronden en prijzen onder het bouwnummer.

Een zeer complete woning

De prijzen voor Buitenoord fase 1 zijn definitief vastgesteld o.b.v. de juiste woon- en kaveloppervlaktes. Sommige woningen hebben een groter gebruikersoppervlakte gekregen of een grotere kavel. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Duurzame en gasloze woning met o.a. vloerverwarming en een bodemwarmtepomp (voor warmte en koeling) 
  • Zonnepanelen op het dak van jouw EPC 0 woning (let op: de sociale koop hebben een EPC van 0,26)
  • Volledig afgewerkte badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch (sociale koop krijgt Sphinx sanitair) en Grohe kranen 
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam (v.o.n.) verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop)

Nu de prijzen definitief zijn kan je jouw financiële check vast gaan aanvragen. Je kunt deze uploaden zodra de verkoop is gestart. Je maakt zo meer kans op jouw favoriete woning. Wist je trouwens dat je € 9.000 (bij een EPC van 0,26) en € 15.000 (bij een EPC van 0) extra kunt lenen? Je leest er hier meer over.

Het inrichten kan beginnen!

Kun jij je al voorstellen hoe je je nieuwe woning wilt indelen? Laat je gedachten de vrije loop. Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe bank? Waar plaatsen we de eetkamer tafel? En hangt de lamp dan wel boven de tafel? En in welke slaapkamer zie je jouw kinderen al slapen? Hoe delen we de zolderverdieping in? Welke kleur geef je de wand in de keuken? Leuk om nu alvast over na te denken.

Amersfoort Vathorst
Amersfoort Vathorst
Amersfoort Vathorst

Interesse? Maak een account aan

Binnenkort start de verkoop van Buitenoord fase 1. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must wanneer je straks een woning wilt kopen. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en like je favoriete woning uit Buitenoord fase 1. Alleen dan krijg je de start verkoop mail voor Buitenoord.

Account aanmaken
  Maak je Mijn Eigen Huis Account aan
  Bekijk het woningaanbod