Definitieve prijzen Buitenoord fase 2A

17 juni '20

Binnenkort start de verkoop van de woningen in Buitenoord fase 2A. Nu de prijzen definitief zijn vastgesteld kan je vast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. Maar hoeveel kost jouw favoriete woning eigenlijk?

Een zeer complete woning

Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende definitieve prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Een gasloze en energieneutrale woning (EPC 0) met o.a. vloerverwarming en een bodemwarmtepomp (voor warmte en koeling) in eigendom
  • Zonnepanelen op het dak van jouw woning 
  • Een complete badkamer 
  • Een tuinplantklaarpakket (hier volgt later meer informatie over)
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam (v.o.n.) verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop)

Doe vast een financiële check

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het aan te raden een financiële check te laten doen. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

De financieel adviseurs van Rabobank Vallei en Rijn staan voor je klaar. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken de adviseurs jouw financiële mogelijkheden en de daarbij bijbehorende maandlasten. Zij kunnen ook een gratis financiële check voor je opstellen. Je kunt contact opnemen met [email protected].

Rabobank adviseurs

Definitieve plattegronden

Welk bouwnummer het beste bij je past is afhankelijk van de indeling. Denk nu vast na hoe je jouw toekomstige woning zou willen indelen en welke plattegrond daar dan het beste bij past. Heb je behoefte aan een grote berging? Hoeveel slaapkamers heb je nodig? En wat voor mogelijkheden biedt de nog vrij in te delen zolder? Leuk en goed om nu alvast over na te denken. Je kunt de plattegronden vinden door op één van de bouwnummers te klikken onder het woningaanbod.

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen