Definitieve plattegronden en brochure

14 september '21

De definitieve plattegronden van de woningen in Buitenoord fase 5 en 6 zijn klaar. En daarmee is het vanaf nu ook mogelijk om een brochure te downloaden van jouw favoriete bouwnummer. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

Definitieve plattegronden

Waar plaats jij straks de bank en de eettafel? En wordt die extra slaapkamer straks een kinderkamer, werkkamer of inloopkast? Leuk om nu alvast over na te denken. Bekijk de verschillende plattegronden onder het woningaanbod.

image alt

Jouw favoriete woning in een brochure

Heb jij al een favoriete woning in Buitenoord fase 5 en 6 op het oog? Dan is het mogelijk om een brochure te downloaden met de informatie die op dit moment beschikbaar is. Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete woning en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete  bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar de pagina Woningen
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk de woningen