Conceptbeelden fase 7

19 mei '22

Om jou een goed beeld te geven van de woningen in fase 7 laten we verschillende artist impressions maken. We geven je nu alvast een voorproefje door enkele conceptbeelden van de buitenzijde te laten zien. Kijk je mee?

Artist Impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een woning, die nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Standpuntbepaling

We willen graag de straat en de woningen van binnen en buiten via artist impressions laten zien. Samen met Theo van Leur Architectuur Presentaties uit Amersfoort bepalen we de beste standpunten om deze beelden vervolgens verder uit te laten werken. De beelden die we nu delen zijn concept versies en zijn nog niet af, maar we vonden het wel het delen waard!

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod