Conceptbeelden Buitenoord fase 2

29 april '20

Eerder hebben we al wat 2D beelden van de Buitenoord fase 2 met je gedeeld. Maar er komen nu ook 3D beelden aan! We geven je nu alvast een voorproefje door enkele exterieur conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. Kijk je mee?

Nieuwbouw wageningen
Nieuwbouw wageningen

Artist Impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een appartement, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Nieuwbouw wageningen
Nieuwbouw wageningen

Standpuntbepaling

We willen graag van zoveel mogelijk appartementen artist impressions laten maken. Zo krijg jij als klant straks een goed beeld hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien.Samen met Theo van Leur Architectuur Presentaties uit Amersfoort bepalen we de beste standpunten om deze beelden vervolgens verder uit te laten werken. De beelden die we nu delen zijn concept versies en zijn nog niet af, maar we vonden het wel het delen waard!

Nieuwbouw wageningen
Nieuwbouw wageningen
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod