Bouwnummer Buitenoord fase 5 en 6 staan online

4 augustus '21

De bouwnummers met de indicatieve prijzen staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woning op je persoonlijke wensenlijst.

Indicatieve prijzen

We hebben de indicatieve bouwnummerprijzen op de website geplaatst. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een woning tussen zit dat bij jouw wensen en budget past. Helaas zijn de vanafprijzen hoger dan we in eerste instantie dachten. Dit heeft te maken met de schaarste van bouwmaterialen en daarmee hogere bouwkosten en de stijging van de huizenprijzen. Uiterlijk een week voordat de verkoop start, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod