Bijna 60% verkocht in Buitenoord fase 7b

13 februari '24

De verkoop van Buitenoord fase 7b verloopt voorspoedig. Inmiddels is bijna 60% van de woningen verkocht. Ook staan er 2 tekenafspraken gepland en zijn 2 woningen in optie genomen. Zie jij jezelf wonen in een luxueuze, duurzame 2 onder 1 kapwoning? Dan is onderstaande woning wellicht jouw droomwoning!

image alt

Uitgelicht: luxe 2 onder 1 kapwoning

Met trots stap je jouw 2 onder 1 kapwoning binnen en geniet je van het comfort dat deze woning te bieden heeft. Met ca 193m2 woonplezier geniet je van een zee aan ruimte. De woning is daarnaast voorzien van 2 parkeerplaatsen en een aangebouwde stenen berging. Via de openslaande deuren loop je zo de prachtige achtertuin van ca 130m2 in, gelegen op het zuid-oosten. Volop plek voor een loungeset, een buitenkeuken en een trampoline. Een heerlijke woning voor jou en je gezin!

Bekijk de woning

Duurzaam en tuinklaar

De woningen van Buitenoord zijn energieneutraal en voorzien van energielabel A++++. Als kers op de taart ontvang je bij aankoop van een woning in Buitenoord fase 7b een tuinklaarpakket van Spaansen. Zo kun je in de zomer moeiteloos genieten van je prachtige tuin.

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in Buitenoord? Bekijk het woningaanbod