Logo Logo

Tuinwijk leeft!

Begin juli namen de laatste kopers de sleutel van hun nieuwe woning in Tuinwijk in ontvangst. En inmiddels zijn ook alle huizen bewoond. Wat is het mooi geworden! Ga gerust eens kijken. Wil je ook wonen in Wageningen? In Buitenoord komt nieuw woningaanbod. 

Wil je ook wonen in Wageningen?

Tuinwijk is uitverkocht en opgeleverd, maar Buitenoord biedt nieuw woningaanbod. Naar verwachting gaan de eerste woningen in het najaar van 2019 in verkoop  Het gaat om 61 gasloze tussen- en hoekwoningen en 2 onder 1 kap woningen en vrijstaande huizen inclusief badkamer. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan aan bij de woning van je keuze met je gegevens. Je krijgt dan als eerste de informatie van die woningen. Ook telt het moment van die aanmelding mee bij de toewijzing van de woningen als ze in verkoop zijn.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar Te huur In optie Verkocht Verhuurd In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.