Bouwupdate

10 mei '23

Op de bouwplaats van Buitenoord en Villapark Facet is weer hard gewerkt. De eerste woningen in Villapark Facet worden voor de zomervakantie al opgeleverd. Voor de woningen in Buitenoord fase 3b is de afbouw inmiddels gestart. Kijk je mee naar de foto's die we hebben ontvangen van de aannemer? 

Villapark Facet

Inmiddels is ook blok D uit de steigers waardoor het beeld vanaf het hofje steeds fraaier wordt! Blok A, B en C zijn inmiddels aangesloten door de nutsbedrijven en de installateurs zijn gestart met het inregelen en inbedrijfstellen van de installaties in de woningen. Ook is de schilder begonnen om de woningen gereed te maken voor de opleveringen in juni.

Aan de achtergevel van blok D is de metselaar bezig met het metselen van de tuinmuren. Op het hofje is de grondwerker gestart met de terreininrichting zodat de woningen bij oplevering goed bereikbaar zijn. Blok E staat nog in de steigers omdat hier hard wordt gewerkt aan het gevelstucwerk. Binnen in de woningen vorderen de afbouwwerkzaamheden voorspoedig zodat deze woningen na de bouwvak ook opgeleverd kunnen worden.

De eerste 14 woningen worden in juni opgeleverd, gevolgd door de 6 woningen van blok D in juli. Na de bouwvak zullen wij de laatste 8 woningen opleveren.

Buitenoord fase 3A 

De woningen schieten omhoog op de bouwplaats van Buitenoord fase 3A! De prefab dakelementen zijn geplaatst waardoor het hoogste punt is bereikt. Het riet op het dak van woning 2 is al gereed en ook het aanbrengen van de dakpannen is gestart. Het metselwerk van alle woningen is inmiddels klaar en wij zijn druk bezig met het aanbrengen van de aftimmeringen rondom de woningen.

Binnen in de woningen is de afbouw gestart: de trappen staan in de woningen en de binnenwanden op de begane grond en 1e verdieping zijn gereed. Zodra de afbouw iets verder gevorderd is en de dekvloeren gereed zijn ontvangen wij de kopers op de bouw voor een kijkdag en eerste kennismaking met de nieuwe buurt!

Contact Ik heb een vraag
Nieuws Meer nieuws