Vrijstaande woning

€ 925.000 - € 940.000 v.o.n. Alleen 4 huizen beschikbaar

Omschrijving

Het is een feest om thuis te komen, wat woon je toch in een straat met schitterende woningen! De variatie in gevels is prachtig in combinatie met de architectonische details, zoals baksteengebruik, luiken en aangebouwde stenen bergingen. De vrijstaande woning bieden zowel binnen als buiten alle ruimte voor jouw gezin. Je hoort de kinderen al gieren van de pret op de grote trampoline in de tuin en de hond komt je kwispelend tegemoet. Misschien is het wel een goed idee om de barbecue aan te steken vanavond… Hier wonen is écht thuiskomen!

Alleen 4 huizen beschikbaar

Vrijstaande woning

€ 925.000 - € 940.000
ca. 198 - 201 m2
4 kamers
bodemwarmtepomp
Parkeerplaats
Tuin
Zuid, Oost
image alt

Voordelen duurzame woning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd veel voordelen, zoals:


-Lage energierekening

-Gasloos

-Vloerverwarming en koeling

-Balansventilatiesysteem

-Zonnepanelen

-Extra leencapaciteit

-Bodemwarmtepomp


Meer weten?

image alt

Amsterdamse school stijl in een landelijk jasje

De woningen in Buitenoord fase 7 zijn ontworpen in de charmante jaren 30 stijl met karakteristieken van de Amsterdamse Schoolstijl. Architect Maikel Willems (Partner Martens Willems en Humblé) is samen met zijn team verantwoordelijk voor het ontwerp van dit bijzondere project en daar vertelt hij ons meer over.


“Wij halen onze inspiratie uit de directe lokale omgeving. Wat voor architectuur is er in de buurt te vinden? Voor dit project hebben wij ons laten inspireren door een aantal gebouwen in Wageningen dat ontworpen is door architect Cornelis Blaauw. De Amsterdamse School was de eerste complete en uniforme stijl voor grootschalige woningbouw. Cornelis Blaauw heeft deze stijl gebruikt en in een landelijk jasje gegoten. Zo heeft de architect het eigen gemaakt voor Wageningen. Dit vond ik heel ‘des Wagenings’ en dat gegeven hebben we gebruikt voor het ontwerp van Buitenoord.”


Lees het hele interview

Alternatief aanbod