Villa - binnenkort in aanbouw #009

€ 895.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 9 is een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 184 m2 en heeft net dat beetje extra. Denk aan strakke architectuur, verdiepingshoge ramen en een gezellige veranda. Zo geniet je in de achtertuin op het noordwesten elke dag van de natuur, gewoon bij jou thuis. En heb je die eigen oprit met 2 parkeerplaatsen en de 2 bergingen al gezien? Deze woning heeft werkelijk alles!


Verkocht

Villa - binnenkort in aanbouw #009

€ 895.000
ca. 184 m2
6 kamers
2 parkeerplaatsen
ca. 192 m2Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

De bouw start binnenkort

Hoera, het verkooppercentage is gehaald en daarmee kan de bouw binnenkort starten. De verwachting is dat aannemer Kuiper Bouw in het eerste kwartaal van 2024 start met de bouwwerkzaamheden. De bouwtijd van de woningen is circa 1 jaar.


De woningen in Buitenoord fase 3a zijn hetzelfde en worden binnenkort opgeleverd. Ben je dus nieuwsgierig hoe de villa's er in het echt uit komen te zien? Rij dan zeker even langs de Haarweg in Wageningen. Of bekijk de referentiefoto's en de video hierboven.

image alt

Een zeer complete woning

-Hoog afwerkingsniveau 

-Een bijkeuken

-Een berging met overkapping

-Een complete badkamer met Sanitair van Villeroy & Boch

-Een luxe keuken met Siemens apparatuur

-Een masterbedroom met ruimte voor een inloopkast 

-2 parkeerplaatsen op eigen terrein 


Heb jij de woningconfigurator van Buitenoord fase 3b al bekeken? Met deze tool kan je zelf online jouw nog te bouwen woning bekijken. Woningconfigurator bekijken 

Alternatief aanbod