Villa - start bouw februari 2024 #007

€ 880.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Vrijstaand wonen en volop genieten van 184 m2 aan woonoppervlakte doe je in bouwnummer 7. Deze strakke woning in Buitenoord komt met een tuin op het noordwesten, 2 ruime bergingen en 2 parkeerplekken op eigen terrein. In de tuin met veranda kom je na een drukke dag op werk helemaal tot rust, terwijl de kids zich uitleven in de wijk. Ja, hier vindt iedereen snel z’n draai. Zie jij het al voor je?


Verkocht

Villa - start bouw februari 2024 #007

€ 880.000
ca. 184 m2
6 kamers
2 parkeerplaatsen
ca. 160 m2Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

De bouw start binnenkort

Hoera, het verkooppercentage is gehaald en daarmee kan de bouw binnenkort starten. De verwachting is dat aannemer Kuiper Bouw in het eerste kwartaal van 2024 start met de bouwwerkzaamheden. De bouwtijd van de woningen is circa 1 jaar.


De woningen in Buitenoord fase 3a zijn hetzelfde en worden binnenkort opgeleverd. Ben je dus nieuwsgierig hoe de villa's er in het echt uit komen te zien? Rij dan zeker even langs de Haarweg in Wageningen. Of bekijk de referentiefoto's en de video hierboven.

image alt

Een zeer complete woning

-Hoog afwerkingsniveau 

-Een bijkeuken

-Een berging met overkapping

-Een complete badkamer met Sanitair van Villeroy & Boch

-Een luxe keuken met Siemens apparatuur

-Een masterbedroom met ruimte voor een inloopkast 

-2 parkeerplaatsen op eigen terrein 


Heb jij de woningconfigurator van Buitenoord fase 3b al bekeken? Met deze tool kan je zelf online jouw nog te bouwen woning bekijken. Woningconfigurator bekijken 

Alternatief aanbod