Hoekwoning #202

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze woning staat op de hoek van 6 woningen in de noordoost-hoek van fase 2, ontworpen door Bedaux de Brouwer architecten. De woning heeft een tuin op het noordoosten. Met een woonoppervlakte van 132 m2 en een praktische indeling, is dit een ideaal gezinshuis.


Ruime woonkamer

Via de overdekte zij-entree stap je direct in de ruime hal. Hier is ook het toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal open je de deur naar de woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde is de lekker ruime woonkeuken. Hier heb je tijdens het koken uitzicht over de spelende kinderen op straat. De auto parkeer je aan de voorzijde, aan de overkant van de straat.


Voor iedereen een slaapkamer

Op de 1e etage zijn er 3 slaapkamers, waarvan 2 ruime en 1 kleinere met een extra zijraam. De badkamer is voorzien van compleet sanitair, maar is ook volledig in te richten naar eigen smaak. De zolder heeft ook behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Aan jullie de keus. Ook heb je op de zolder de aansluitingen voor je wasmachine en droger.

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning #202

ca. 132 m2
4 kamers
ca. 81 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..