2 onder 1 kapwoning #22

€ 642.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De rechterzijde van de 2 onder 1 kapwoning met lichte baksteen springt er mooi tussenuit zo tussen de roodbruine gevels van de andere woningen! Als je via de zijentree je woning betreedt overvalt je nog iedere keer dat gevoel van intens geluk: jullie wonen hier écht. In een ruime 2 onder 1 kapwoning waar genoeg ruimte is voor het hele gezin, met een voor- en achtertuin, eigen parkeerplekken én helemaal afgewerkt zoals jullie zelf voorogen hadden. Wat fijn!

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #22

€ 642.000
ca. 149 m2
6 kamers
Bodemwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 70 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief tuin

Haal eerst de tuinstoelen maar uit de verhuiswagen! Hoe fijn is het als je bij de sleuteloverdracht meteen kan genieten van een aangelegde tuin? Bij aankoop van een woning in Buitenoord fase 8 ontvang je een tuinklaarpakket van Spaansen. Zo hoef je niet maanden tegen een berg zand aan te kijken en voorkom je beschadigingen op je nieuwe vloer. Een ander bijkomend voordeel is dat je de aanleg van de tuin in je hypotheek kunt meenemen en vanuit het bouwdepot kunt bekostigen.

image alt

Met complete badkamer

Alle vrijstaande woningen in Buitenoord fase 8 worden opgeleverd met een complete badkamer en 2 wc's. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wc, dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken. 


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegels, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.