2 onder 1 kapwoning #409

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Let op deze woning heeft meerwerk:


  • Uitbouw 1,2 meter
  • Vlizotrap
  • Separaat toilet
  • Deur tussen woning en berging

Met trots stap je jouw 2-onder-1 kapwoning binnen en geniet je van het wooncomfort dat deze woning te bieden heeft. Beter kan bijna niet! In bouwnummer 409 van Buitenoord leef je straks deze droom. Je geniet van veel woonoppervlakte, 2 parkeerplaatsen, een aangebouwde stenen berging met genoeg opbergruimte en prachtige achtertuin (op zuidoosten) waar genoeg plek is voor een loungeset, een buitenkeuken en een trampoline. Worden jouw woonwensen straks gerealiseerd?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #409

ca. 187 m2
6 kamers
Bodemwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 108 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Met complete badkamer

Alle woningen in Buitenoord fase 7 worden opgeleverd met een complete badkamer en 2 wc's. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wc, dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad van 180 cm. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken. 

image alt

Inclusief tuin

Haal eerst de tuinstoelen maar uit de verhuiswagen! Hoe fijn is het als je bij de sleuteloverdracht meteen kan genieten van een aangelegde tuin? Bij aankoop van een woning in Buitenoord fase 7 ontvang je een tuinklaarpakket van Spaansen. Zo hoef je niet maanden tegen een berg zand aan te kijken en voorkom je beschadigingen op je nieuwe vloer. Een ander bijkomend voordeel is dat je de aanleg van de tuin in je hypotheek kunt meenemen en vanuit het bouwdepot kunt bekostigen.

Downloads

Verkoopstuk

Illustratie Situatietekening Kortenoord Fase 7

Verkoopstuk

01 Algemene Voorwaarden Woningborg 01 07 2021

Verkoopstuk

01 KO MODEL Akte Van Levering (Project Kortenoord Fase 7 Woningen) Versie 01 06 22

Verkoopstuk

02 Algemene Toelichting Woningborg 01 07 2021

Verkoopstuk

02 Juridische Situatie Bouwnummers 407 411

Juridisch stuk

02 Overzichtstekening Juridische Situatie Fase 7