2 onder 1 kapwoning

ca. € 740.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Met trots stap je jouw 2 onder 1 kapwoning binnen en geniet je van het wooncomfort dat deze woning te bieden heeft. Beter kan bijna niet! Je hebt veel woonoppervlakte en prachtige achtertuin (op zuidoosten) waar genoeg plek is voor een loungeset, een buitenkeuken en een trampoline. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vrije uitzicht aan de voorzijde. Worden jouw woonwensen straks gerealiseerd?

In voorbereiding

2 onder 1 kapwoning

ca.
€ 740.000
ca. 178 - 193 m2
4 kamers
bodemwarmtepomp
Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Met complete badkamer

Alle woningen in Buitenoord fase 7b worden opgeleverd met een complete badkamer en 2 wc's. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken. 


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegels, het badkamermeubel en de wandbekleding in visgraat zijn optioneel. 

image alt

Inclusief tuin

Haal eerst de tuinstoelen maar uit de verhuiswagen! Hoe fijn is het als je bij de sleuteloverdracht meteen kan genieten van een aangelegde tuin? Bij aankoop van een woning in Buitenoord fase 7b ontvang je een tuinklaarpakket van Spaansen. Zo hoef je niet maanden tegen een berg zand aan te kijken en voorkom je beschadigingen op je nieuwe vloer. Een ander bijkomend voordeel is dat je de aanleg van de tuin in je hypotheek kunt meenemen en vanuit het bouwdepot kunt bekostigen.