2 onder 1 kapwoning #278

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Met trots stap je jouw 2-onder-1 kapwoning binnen en geniet je van het wooncomfort dat deze woning te bieden heeft. Beter kan bijna niet! In bouwnummer 278 van Buitenoord leef je straks deze droom. Je geniet van veel woonoppervlakte, 2 parkeerplaatsen, een aangebouwde stenen berging met genoeg opbergruimte en prachtige achtertuin (op zuidoosten) waar genoeg plek is voor een loungeset, een buitenkeuken en een trampoline. Komen jouw dromen uit?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #278

ca. 178 m2
6 kamers
Bodemwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 131 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Met complete badkamer

Alle woningen in Buitenoord fase 7 worden opgeleverd met een complete badkamer en 2 wc's. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wc, dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad van 180 cm. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken. 

image alt

Inclusief tuin

Haal eerst de tuinstoelen maar uit de verhuiswagen! Hoe fijn is het als je bij de sleuteloverdracht meteen kan genieten van een aangelegde tuin? Bij aankoop van een woning in Buitenoord fase 7 ontvang je een tuinklaarpakket van Spaansen. Zo hoef je niet maanden tegen een berg zand aan te kijken en voorkom je beschadigingen op je nieuwe vloer. Een ander bijkomend voordeel is dat je de aanleg van de tuin in je hypotheek kunt meenemen en vanuit het bouwdepot kunt bekostigen.